reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ej albo ze mną coś nie tak albo nie wiem. Dziś zrobiłam 4 test owu. No i czy kreska z każdym dniem nie powinna ciemniec? Co wy o tym sądzicie? Wiem że żadnen nie jest pozytywny ale no jak to, zamiast ciemniec jaśniej czyli owu nie będzie?
U mnie też był mocny skok z dnia na dzień:)

Nie mówiąc o tym że po 5 dniach dalej był pozytywny ale to już moje fanaberie [emoji2962][emoji28]

Ja w domu.. polezalam pol godziny bo brzuch boli, krzyz boli, podwozie boli.. dobrze ze tylko 1 dzien mam zawsze taki koszmarny.. jutro bedzie juz z gorki..
Teraz wstaje, ide posprzatac kuchnie bo po wczorajszych zapiekankach nie posprzatalam.. i bede szykowac Jaśkowi jakis obiad.. do 18 siedzi w pracy wiec glodny bedzie okrutnie..

Marze juz o cieplej dlugiej kąpieli a potem spac..

skończyłam tą nierówną walkę z rozpakowywaniem... nie ukrywam jak przystało na chujową panią domu - część dobytku wylądowała w piwnicy :D Mam dosyć na dzisiaj, a jeszcze obiad :)

Przegięciem byłoby rozpakowanie wszystkiego na raz [emoji16] trzeba sobie zostawić trochę na magiczne 'na później' [emoji23]
skończyłam tą nierówną walkę z rozpakowywaniem... nie ukrywam jak przystało na chujową panią domu - część dobytku wylądowała w piwnicy :D Mam dosyć na dzisiaj, a jeszcze obiad :)

Przegięciem byłoby rozpakowanie wszystkiego na raz [emoji16] trzeba sobie zostawić trochę na magiczne 'na później' [emoji23]
Na pozniej odwlekane latami [emoji23] ja mam tak pudla pochowane po szafach [emoji23] wszystko tam wazne ale pare lat nie zagladalam [emoji23] wiec chyba jednak nie wazne.. chociaz wazne [emoji23][emoji23]

Hej Dziewczyny dzień mi leci jak oszalały a id jutra zaczynam maraton nocek niestety ehhh.

W nocy znów miałam różowe na wkladce i od tamtej pory cisza. Po maratonie nocek pójdę do gina tak za 1,5 tyg. Chyba że @ się pojawi.

Hehe z tym pakowaniem to rozumiem. Ja mam pokój który czeka na remont, obecnie nie używany i mam tam niezła graciarnie :-/ wszystko co niepotrzebne tam daje. A w piwnicach niewiem kiedy porządek zrobie

reklama
Dziewczyny mam pytanie otrzymałam wyniki w końcu.
Zaniepokoil mnie wynik LH bo mam 2.44 A norma od 0.10-0.41U/l

I czy AMH Jest ok mam 1.94 lat mam 25

Do góry