reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

O mój boziu, paranoja. Kiedyś nauczyciel w łeb strzelił to strach było się poskarzyc bo rodzice poprawiali

Hitem była ostatnio sytuacja jak koleżanka zmuszala wręcz swoją córkę 8lat, do mycia się, bo się cała klasa zbuntowala i nikt się nie myje. I dziecko do niej "że ona nie może jej nic kazać, ona ma tolerancyjna klasę poza tym ona zna prawa dziecka! " no ja wyszłam z siebie.
Tak jest niestety.. ja bykam ostatnio na wycieczce z klasa starszego syna i widzialam jak sie dzieciaki 13 lat odnosza.. i do wychowawczyni.. i do przewodnika.. dla mnie szok.. ja bym w pysk strzelila ze by sie nogami nakryli.. i to co gorsza.. dziewczyny w tym przodują..

reklama
Kiedyś też były łobuzy tylko że takie fajne jak to powiedział ten nasz dyrektor...A teraz tragedia go nie tykać a on nasze dzieci może prać , jednemu chłopcowi wybił zęby.

Tak z innej beczki.

Dziewczyny mam pytanie. 12 marca wynik TSH 2.1 A wyniki z 21marca TSH już 2.71 tabletki biorę dziennie i dopiero godzinę później jem śniadanie. Tabletki popijam szklanka wody min niegaz. Anty TG mi spadło z ponad 4000 na 3100 A anty TPO spadło mi z prawie 700 na ledwo ponad 500 ft3 ft4 mam w porządku.

Dlaczego te TSH tak skacze mimo zażywania tabletek ( nie ominelam ani jednego dnia bez dawki tabletek na TSH)

W sumie to bardzo dobrze dla Ciebie, bo masz spokój. Może go tak nafaszerowała, że jeszcze go trzymało o się wystraszyła, że tak zwróciłaś jej na to uwagę.
Oni dopiero jutro wracają z wakacji. A mama napisała że jego nie będzie do końca tygodnia

Dziewczyny jestem po wizycie moje pęcherzyki pięknie rosną dlatego mam bóle w podbrzuszu bo są 2. W jednym jajniku i mają 18mm i 16mmdlatego tak mnie ciagnie.
Lekarz zadowolony dziś 16dc dostałam receptę na ovitrel i mam sobie zrobić zastrzyk jak to lekarz stwierdził w sobotę na dzień dziecka.

Ale super, że dwa, może uda się bliźniaki trafić [emoji16][emoji4]
Dziewczyny jestem po wizycie moje pęcherzyki pięknie rosną dlatego mam bóle w podbrzuszu bo są 2. W jednym jajniku i mają 18mm i 16mmdlatego tak mnie ciagnie.
Lekarz zadowolony dziś 16dc dostałam receptę na ovitrel i mam sobie zrobić zastrzyk jak to lekarz stwierdził w sobotę na dzień dziecka.

Witajcie dziewczyny, u mnie wreszcie też dzień wstaje slonkiem bo ost szaro bywało.

Bocian to dla mnie zawsze dobry znak [emoji16] ost wracając z pracy zauważyłam że wrócił do swojego gniazda bociek który już jest dla nas jak kumpel bo wraca id kilku lat i odrazu cieplej na sercu mi się zrobiło [emoji7]

Mayerd91 super! U mnie wł połączenie zastrzyku z monitoringiem dało sukces za 1szym razem ( tzn. Przy pierwszym użyciu zastrzyku).

Co do dzieci ja nie jestem za biciem absolutnie, zgadzam się z MisiaJasia że porządnie pokrzyczec czasem trzeba - ważne jest też to co się mówi, krzyk krzywdy nie robi, ponizanie tak.
Bardziej mnie wkurza że wielu ludzi "robi" sobie dzieci a potem zostawia je samopas i wtedy takie dzieci czerpią przykłady z internetow lub id rówieśników i ciągle walczą o uwagę. Niektórzy zapominają że wychowanie dzieci to ciężka praca, nieustanna, a mam wrażenie że oni tylko czekają aż dziecko jest samodzielne w jedzeniu, piciu i ubieraniu i mają kolokwialnie mówiąc w pompie. Temat rzeka to szerokie grono rodziców którzy nawet nie zjawiaja się na zebraniach czy to w przedszkolu czy szkole, bo po co wypchneli tam dziecko i wystarczy.

reklama
Do góry