reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej Dziewczyny z rana.
Ja na nocce do 8 choć już bym poszła do domu.
@ narazie brak ale to dop 1 dzień nie panikuje, zacznę panikowac po tygodniu :-)

reklama
Witam was dziewczyny w ten upalny poranek . Czytam was czytam ale brak czasu bo jak wiecie mąż jest. Jutro wyjeżdża . Dzisiaj to mój 10 dc i mam wizytę u gin popołudniu . Robię testy od 6 dnia i zaraz wam wstawię zdjęcie . Oczywiście tez dam znać po wizycie jak jajeczka wyglądają i jak to się ma do mojego testu .

Zrobiłam właśnie test i znowu dupa. Niby termin @ mam na juto ew na pon ale wiem że to i tak nic nie zmieni.... No cóż.... Trudno się mówi. Teraz w czerwcu rezygnujemy że starań bo 20 lipca jedziemy na wakacje wiem w lipcu akurat po wakacjach znowu zaczniemy.

IMG_2827.JPG

Wykorzystajcie jeszcze jutro z mężem ostatni dzień, plemniki przecież żyją kilka dni, a może owu przyjdzie dość szybko i się uda [emoji6]
Witam was dziewczyny w ten upalny poranek . Czytam was czytam ale brak czasu bo jak wiecie mąż jest. Jutro wyjeżdża . Dzisiaj to mój 10 dc i mam wizytę u gin popołudniu . Robię testy od 6 dnia i zaraz wam wstawię zdjęcie . Oczywiście tez dam znać po wizycie jak jajeczka wyglądają i jak to się ma do mojego testu .

Póki nie ma okresu, to jeszcze jest szansa [emoji6] trzymam kciuki, żeby się nie pojawił [emoji4]
Zrobiłam właśnie test i znowu dupa. Niby termin @ mam na juto ew na pon ale wiem że to i tak nic nie zmieni.... No cóż.... Trudno się mówi. Teraz w czerwcu rezygnujemy że starań bo 20 lipca jedziemy na wakacje wiem w lipcu akurat po wakacjach znowu zaczniemy.

reklama
Do góry