reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny, powiem Wam, że ja już zgłupiałam... Jak na moje wczoraj test nie był pozytywny, ale dzis to jeszcze słabszy [emoji849] co myślicie? Owu wczoraj?
IMG_20190625_201027.jpeg

reklama
Zapomniałam i się wysiusialam a miałam o 17 owu zrobić, no cóż od jutra zacznę.

Powiem wam że mnie zacuekawilyscie z tym extra spermin i inofemem.

Mam pytanie czy ten inofem można brać w dowolnym dniu cyklu czy id początku?

Z racji tego, że inofem stosuje się przez cały cykl, to myślę, że można zacząć go przyjmować w dowolnym momencie [emoji6]
Zapomniałam i się wysiusialam a miałam o 17 owu zrobić, no cóż od jutra zacznę.

Powiem wam że mnie zacuekawilyscie z tym extra spermin i inofemem.

Mam pytanie czy ten inofem można brać w dowolnym dniu cyklu czy id początku?

Dziewczyny, powiem Wam, że ja już zgłupiałam... Jak na moje wczoraj test nie był pozytywny, ale dzis to jeszcze słabszy [emoji849] co myślicie? Owu wczoraj? Zobacz załącznik 990085
A mi się wydaje że pozytywu tu nie ma. Aby test owu uznać za pozytyw to musi być kreska testowa tego samego koloru co kontrolna albo testowa musi być mocniejsza A ja na tym zdjęciu widzę że testowe kreski są wszystkie jaśniejsze od kontrolnej. Czyli według instrukcji w ulotce testy wszystkie negatywne.

O mnie to Też zastanawia :)
Dużo czytałam o inofemie. Inofem jest to sumplement diety który ma badania kliniczne. Działa na wyregulowanie @ owulacji wpływa pozytywnie na gospodarkę hormonalną oraz na owulacje A przede wszystkim 81% kobiet po zażywaniu inofemu doznało samoistnej owu bez żadnych hormonów 41% kobiet obniżyło hormon LH do stosunku FSH i 19% kobiet potwierdziło że obniża IO. Wszystko okna ten temat pisze na Internecie. Mnie to zaciekawiło i będę próbowała z inofemem zaraz po zako czemu clavelli. Dużo kobiet ma o nim dobra i bardzo dobra opinie. Udało się zajść w ciążę pijąc ten sumplement diety. Na opakowaniu pisze 1 saszetki dziennie ale dziewczyny piją 2 saszetki dziennie rano i wieczorem lub zdarzają się dziewczyny które piją rano 2 saszetki naraz w 200ml letniej wody bo wieczorami zapominają. Inofem ma 200mg kwasu foliowego w 1 saszetke i 2000mg mio-izotynolu także dodatkowo kwasu foliowego nie trze a zażywać. Plus jest taki że inofem można pić przy staraniach o ciążę A również w czasie ciąży (lekarze twierdzą że w ciąży przerwać zażywanie inofemu bo to jest naciąganie na kasę ale przy staraniach o dziecko polecają zazywanie)

Ale się rozpisalam. Wybaczcie dziewczyny za taki długi wpis.

reklama
Jeżeli chciala bym tego zażywać najpierw powinnam się udać do lekarza i podpytać?
Dużo czytałam o inofemie. Inofem jest to sumplement diety który ma badania kliniczne. Działa na wyregulowanie @ owulacji wpływa pozytywnie na gospodarkę hormonalną oraz na owulacje A przede wszystkim 81% kobiet po zażywaniu inofemu doznało samoistnej owu bez żadnych hormonów 41% kobiet obniżyło hormon LH do stosunku FSH i 19% kobiet potwierdziło że obniża IO. Wszystko okna ten temat pisze na Internecie. Mnie to zaciekawiło i będę próbowała z inofemem zaraz po zako czemu clavelli. Dużo kobiet ma o nim dobra i bardzo dobra opinie. Udało się zajść w ciążę pijąc ten sumplement diety. Na opakowaniu pisze 1 saszetki dziennie ale dziewczyny piją 2 saszetki dziennie rano i wieczorem lub zdarzają się dziewczyny które piją rano 2 saszetki naraz w 200ml letniej wody bo wieczorami zapominają. Inofem ma 200mg kwasu foliowego w 1 saszetke i 2000mg mio-izotynolu także dodatkowo kwasu foliowego nie trze a zażywać. Plus jest taki że inofem można pić przy staraniach o ciążę A również w czasie ciąży (lekarze twierdzą że w ciąży przerwać zażywanie inofemu bo to jest naciąganie na kasę ale przy staraniach o dziecko polecają zazywanie)

Ale się rozpisalam. Wybaczcie dziewczyny za taki długi wpis.

Do góry