reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny,
Za mną koszmarny tydzień... W pracy coraz gorzej, źle się dzieje, atmosfera beznadzieja, a ja niby wczoraj owulacja. Już to widzę jak w tym stresie się uda [emoji24]
Pocieszające jest to, że mam teraz tydzień wolnego [emoji4] nie mam siły już żyć, ale spróbujemy jeszcze dziś zadziałać...
Jestem po wizycie pęcherzyk ładny 23mm odrazy dostałam zastrzyk i działamy razem z m :) Jestem szczęśliwa normalnie skacze pod sufit. Zobaczymy za 2-3 tygodnie czy mnie odwiedzi @ czy da mi 9m spokoju
Trzymam kciuki, żeby ten cykl był Twój! [emoji110] Owocnych starań.
Dziewczyny udalo sie!!! Jest wynik 93!
Cudowna wiadomość! Cieszę się razem z Tobą [emoji3059]
Anita super [emoji7][emoji16][emoji16] gratuluję [emoji16]

Mayerd to muszę Ci przyznać że dobrze wróży to mi przypomina mojudany cykl o synka pęcherzyka 21mm, zastrzyk, przytulasy i @ nie wróciła [emoji16] strasznie przypomina mi moja historie więc jestem dobrej myśli i mocno trzymam kciukasy [emoji16]

A ja już nic nie kumam, dziś testy wyglądają tak, przytulasy będą wieczorem Zobacz załącznik 991486
Jak na moje to ten środkowy najbardziej zbliżone kreski ma [emoji6] powodzenia w działaniach i trzymam kciuki [emoji110]
Dziewczyny test owu nadal negatywny. Nie wierze ze pokaże mi się jeszcze uśmiechnięta buźka na teście.

Z myślą że nie tak szybko będę robiła dla swojego szkraba wyprawkę. To poszłam do sklepu i kupiłam coś dla siostrzenicy która urodzi się w lipcu i coś dla bratanka który się urodzi w pazdzierniku. Od razu mi się humor poprawił. Ale szkoda że te rzeczy nie są dla mojego synka/córeczki.
Ja mam fioła na punkcie niemowlęcych ubranek [emoji849] [emoji16] co nie zobaczę to kupuję i potem obdarowuję koleżankę w ciąży, a ona mówi, że jej mała wynosi, a potem i tak będzie dla mojej [emoji16] oby się tylko udała ta dziewczynka
Tak bym chciała stroić już mojego szkraba [emoji3059]

reklama
Cześć dziewczyny,
Za mną koszmarny tydzień... W pracy coraz gorzej, źle się dzieje, atmosfera beznadzieja, a ja niby wczoraj owulacja. Już to widzę jak w tym stresie się uda [emoji24]
Pocieszające jest to, że mam teraz tydzień wolnego [emoji4] nie mam siły już żyć, ale spróbujemy jeszcze dziś zadziałać...
Trzymam kciuki, żeby ten cykl był Twój! [emoji110] Owocnych starań.
Cudowna wiadomość! Cieszę się razem z Tobą [emoji3059]
Jak na moje to ten środkowy najbardziej zbliżone kreski ma [emoji6] powodzenia w działaniach i trzymam kciuki [emoji110]
Ja mam fioła na punkcie niemowlęcych ubranek [emoji849] [emoji16] co nie zobaczę to kupuję i potem obdarowuję koleżankę w ciąży, a ona mówi, że jej mała wynosi, a potem i tak będzie dla mojej [emoji16] oby się tylko udała ta dziewczynka
Tak bym chciała stroić już mojego szkraba [emoji3059]
Kochana też bym chciała. Napewno Tobie się uda. Wierzę w to kochana. Ja dzisiaj ja kupowałam butelek i smoczkow[emoji23][emoji23]

Kochana też bym chciała. Napewno Tobie się uda. Wierzę w to kochana. Ja dzisiaj ja kupowałam butelek i smoczkow[emoji23][emoji23]
Nie "Tobie się uda". NAM się uda! Nam wszystkim tutaj [emoji6] bardzo w to wierzę i jestem przekonana, że tak będzie.

Ogólnie to Wam się przyznam, że parę ciuszków mam... Były tak cudowne, że musiałam kupić i sobie zachować.. Wiem, że zaraz mnie tu sprowadzicie na ziemię, że nie powinnam, ale czasami serio nie mogę się powstrzymać i biorę podwójnie z nadzieją, że się uda je wykorzystać kiedyś [emoji849]

Nie "Tobie się uda". NAM się uda! Nam wszystkim tutaj [emoji6] bardzo w to wierzę i jestem przekonana, że tak będzie.

Ogólnie to Wam się przyznam, że parę ciuszków mam... Były tak cudowne, że musiałam kupić i sobie zachować.. Wiem, że zaraz mnie tu sprowadzicie na ziemię, że nie powinnam, ale czasami serio nie mogę się powstrzymać i biorę podwójnie z nadzieją, że się uda je wykorzystać kiedyś [emoji849]
Absolutnie nie zamierzam Cie sprowadzać na ziemię [emoji16] mój synek ma 3 lata a ja mam triliardy worków z ciuchami chyba do 7-8 roku życia więc ja to dop mam walniecie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Absolutnie nie zamierzam Cie sprowadzać na ziemię [emoji16] mój synek ma 3 lata a ja mam triliardy worków z ciuchami chyba do 7-8 roku życia więc ja to dop mam walniecie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale Ty tego synka już masz, a nie dopiero żyjesz nadzieją [emoji23]
Żeby tylko moda się nie zmieniła do tego czasu [emoji16]

Bardzo dobrze cię rozumiem ja robię dokładnie tak samo jak ty.
Pierwsze ciuszki dla chłopczyka i zabawkę kupił mi mój niestety już nieżyjący tato i mam te ciuszki i zabawkę do dziś schowane w szafie bo on chciał wnuka małego Błazejka. Cały czas czekał niestety nie było dane mu doczekac. Od tego czasu regularnie kupoje jakieś ciuszki i ja i mój m.
Mamy w zasadzie 2 komplety i różowe i niebieskie ale i sporo uniwersalnych.
Może to i śmieszne ale często je przegladam.
I wiem że jeśli sie okaże że będę kiedyś miała syna to będzie to z pomocą mojego taty i napewno będzie Błażej:)

Ale Ty tego synka już masz, a nie dopiero żyjesz nadzieją [emoji23]
Żeby tylko moda się nie zmieniła do tego czasu [emoji16]
Ale wcześniej nie miałam :-) przez dwa lata leczenia w pepco niemal zamieszkałam, oglądanie ciuszków i robienie planów dawało mi ukojenie. Pomaga
Teraz nawet nie miałam @ i miałam blokadę hormonów a buszuhe wśród ogłoszeń na wózki, łóżeczka, ciuszki, przeglądam promocje pampersow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]
No lubię ten sport, takie zboczenie hihi

reklama
Do góry