U
użytkownik 176
Gość
Zazwyczaj inaczej są wyniki oznaczane, ale tutaj z norm wyglada to tak jakby wykluczone było nie bycie w ciąży (bo jest QUOTE]Tak samo myślę [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Zazwyczaj inaczej są wyniki oznaczane, ale tutaj z norm wyglada to tak jakby wykluczone było nie bycie w ciąży (bo jest QUOTE]Tak samo myślę [emoji846]
Moim zdaniem za wcześnie zrobiona betkaStawiam że zbyt szybko zrobione Zobacz załącznik 1006557
Stawiam że zbyt szybko zrobione Zobacz załącznik 1006557
Boskie [emoji7][emoji7][emoji7]Skończyłam w końcu sukienkę z sweterkiem, czapkę i spiworek taki. Zobacz załącznik 1006494Zobacz załącznik 1006495Zobacz załącznik 1006496Zobacz załącznik 1006497
No jak na moje to za szybko zrobione, bo brak ciąży to nie jest. Oby za pare dni się potwierdziła [emoji3590]Stawiam że zbyt szybko zrobione Zobacz załącznik 1006557
Nadzieja jest i to duża. Czekamy na powtórzenie badań i piękny przyrost ♡Stawiam że zbyt szybko zrobione Zobacz załącznik 1006557
Boziu masakra.Ale ja mam durne sny ostatnio. Śniło mi się że poszlam do gina bo zaczęłam plamic. Jestem w 18 tc a on ze ciąża ma 4 tygodnie i dał ki skier do szpitala na poronienie. Wkurzyłam się poszłam do mojego gina i się okazało że tamten dał mi wyniki poprzedniej pacjentki. U mojego wyszło wszystko ok. Ale było już późno bo od 6 rano do 20 byłam u lekarza. A że on prywatny musiałam iść do bankomatu po jakiś krzakach. Był jeden sklep i przy kasie bankomat. A że to była grupa przestępczą to chcieli pin do karty. Ja im nie dałam i chcieli mnie pobić. Zabrałam im kartę i uciekam.
Masakra co za głupi sen.
No nieźleAle ja mam durne sny ostatnio. Śniło mi się że poszlam do gina bo zaczęłam plamic. Jestem w 18 tc a on ze ciąża ma 4 tygodnie i dał ki skier do szpitala na poronienie. Wkurzyłam się poszłam do mojego gina i się okazało że tamten dał mi wyniki poprzedniej pacjentki. U mojego wyszło wszystko ok. Ale było już późno bo od 6 rano do 20 byłam u lekarza. A że on prywatny musiałam iść do bankomatu po jakiś krzakach. Był jeden sklep i przy kasie bankomat. A że to była grupa przestępczą to chcieli pin do karty. Ja im nie dałam i chcieli mnie pobić. Zabrałam im kartę i uciekam.
Masakra co za głupi sen.