reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Uuu to razem testujemy we wtorek! [emoji173]
Mnie obudziła mega biegunka o 4 nad ranem, jednak później udało mi się zasnąć na chwilę jeszcze, teraz z kolei mam delikatną zgage, chyba przez pustkę w żołądku.

Po 11 mam z młodą autobus do miasta to skoczymy na basen, później obiecałam jej ruskie pierogi :)

Ja chyba nie wytrzymam i spróbuje wcześniej [emoji85][emoji85] ale fajnie wiedzieć, że czekasz jeszcze tyle co ja[emoji3] chodź robimy próbę w niedziele haha [emoji4] chyba, że ty z tych cierpliwych?
Ja w nocy się budziłam co jakiś czas z bólu, coś mnie kłuło po lewej stronie brzucha

reklama
W poprzednich cyklach sobie wmawiałaś objawy tak jak ja zawsze wiec może dlatego było ich więcej a teraz pewnie będzie inaczej- tak coś czuje!![emoji4] już jutro będziesz testować? Jejku tez bym już chciała ale u mnie @ dopiero we wtorek..
Oczywiście trzymam kciuki!!!!
Tak, planuję jutro. Będzie to 11 dni po owulacji, łudzę się, że zobaczę cień [emoji7] jutro będziecie mnie pocieszać jak się nie uda i pewnie mi nagadacie, że za wcześnie [emoji16] ale tyle tych testow mam, że co się będą marnować [emoji16]
Noo właśnie ja już też mówiłam że mam dobre przeczucia co do Ciebie [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Ty to zostaniesz chyba forumową matką chrzestną, jak będzie druga kreska, bo już od dawna mi mówisz, że teraz się uda [emoji16] [emoji3590]

Tak, planuję jutro. Będzie to 11 dni po owulacji, łudzę się, że zobaczę cień [emoji7] jutro będziecie mnie pocieszać jak się nie uda i pewnie mi nagadacie, że za wcześnie [emoji16] ale tyle tych testow mam, że co się będą marnować [emoji16]Ty to zostaniesz chyba forumową matką chrzestną, jak będzie druga kreska, bo już od dawna mi mówisz, że teraz się uda [emoji16] [emoji3590]

Mam nadzieje, że będziemy gratulować a nie pocieszać!

Tak, planuję jutro. Będzie to 11 dni po owulacji, łudzę się, że zobaczę cień [emoji7] jutro będziecie mnie pocieszać jak się nie uda i pewnie mi nagadacie, że za wcześnie [emoji16] ale tyle tych testow mam, że co się będą marnować [emoji16]Ty to zostaniesz chyba forumową matką chrzestną, jak będzie druga kreska, bo już od dawna mi mówisz, że teraz się uda [emoji16] [emoji3590]
Ja to już miałam przeczucia podczas owu u Ciebie [emoji23] mam nadzieję że się uda !

Noo, to jest mega super [emoji7] pamiętam jak czekałyśmy na wynik jej testu ciążowego.. A tu zaraz połowa [emoji16]
Czas zasuwa, ja dołączyłam do Was, jak już byłam w ciąży, mogło to być koło 15 tygodnia gdzieś, bo pamiętam, że bardzo panicznie się bałam jeszcze wszelkich badań i wizyt, bo dla mnie ta ciąża jeszcze taka nierealna i niepewna była. A uwaga, za 10 dni wchodzę w bezpieczny tydzień, kiedy ciążę uznaje się za donoszoną i odstawiam leki podtrzymujące [emoji16] no i kiedy to zleciało? [emoji2368][emoji16]

Ja chyba nie wytrzymam i spróbuje wcześniej [emoji85][emoji85] ale fajnie wiedzieć, że czekasz jeszcze tyle co ja[emoji3] chodź robimy próbę w niedziele haha [emoji4] chyba, że ty z tych cierpliwych?
Ja w nocy się budziłam co jakiś czas z bólu, coś mnie kłuło po lewej stronie brzucha
Możemy próbować, tylko muszę zakupić testy, te czule:) taaa ja właśnie z tych mniej cierpliwych dlatego nie mam w domu żadnego testu bo już bym robiła [emoji23][emoji23][emoji23]

Czas zasuwa, ja dołączyłam do Was, jak już byłam w ciąży, mogło to być koło 15 tygodnia gdzieś, bo pamiętam, że bardzo panicznie się bałam jeszcze wszelkich badań i wizyt, bo dla mnie ta ciąża jeszcze taka nierealna i niepewna była. A uwaga, za 10 dni wchodzę w bezpieczny tydzień, kiedy ciążę uznaje się za donoszoną i odstawiam leki podtrzymujące [emoji16] no i kiedy to zleciało? [emoji2368][emoji16]
Całą ciążę bierzesz leki na podtrzymanie? Duphaston czy jakieś inne?

reklama
Takie wiadomości to ja uwielbiam ♡ mam nadzieję że poslesz fotki jak już dzidzi będzie na świecie [emoji3059]

Do góry