reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Blado w sensie biało całkiem :) nie ma co pokazywać:p pamiętam, że w kwietniu jak się udało, to też dzień wcześniej nic nie bylo A w dniu spodziewanej @ już tak :) dlatego trzeba cierpliwie czekać
Aaa myślałam, że blado czyli jakiś cień już jest [emoji6] w takim razie czekamy [emoji110]
U mnie wczoraj totalnie blado, a dziś już kreska była [emoji4]

Paola suuuuperrr juuupi moje gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Adzik jak tak często się tulacie to możesz testy odpuścić. Ja teraz robię tylko te co mam do "wykończenia" i potem już nie będę kupować.

Fiddle 3mam kciuki za dwie grube krechy [emoji259][emoji106]

Olaaa pewnie ze możesz, witamy [emoji41]

Jakie piekne [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176]
Dziewczyny! Patrzcie co widzę! Widzę i oczom nie wierzę, mam nadzieję, że to nie sen [emoji7][emoji7][emoji7]

Tak bardzo czekałam na taki widok [emoji3590][emoji3590][emoji3590] 12 dpo [emoji7]

Dziękuję wszystkim, które wczoraj nie przestały wierzyć, kiedy ja straciłam nadzieję [emoji8][emoji8][emoji3590]Zobacz załącznik 1007967

Gratulacje !!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ja również dzisiaj zrobiłam test 10dpo i bladooo, śluz biały lepki, jeśli chodzi o szyjkę to za cholerę nie mam pojęcia jak powinna wyglądać także nie biorę tego pod uwagę, ból sutkow cały czas. No I czasami ciagnięcia w brzuchu.

Mam nadzieję, że w poniedziałek też zobaczę takie ładnie kreseczki[emoji7]

Już testowałaś? Ja to się boje i chyba dopiero w poniedziałek sprawdzę [emoji6] chociaż ostatnie dni tyle się u mnie dzieje, że nie mam na nic czasu i nawet nie wsłuchuję się w mój organizm i tak sobie myślę, że pewnie nic z tego [emoji20]

reklama
Do góry