reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witaj :) ja też nie wiem skąd tyle tych wątków. Dołączyłam na początku do staraczką 2018 2019 potem zauważyłam starania 2019 potem rozmowy o wszystkim i o niczym i już nie ogarniam gdzie są jakie dziewczyny, widzę że większość z nas pisze tu i tu i tu, a teraz jeszcze powstało starania druga połowa 2019. A fajnie by było jakbyśmy wszystkie coś już są długo były w jednym wątku a czuje nieźle rozproszenie :D

reklama
Widzę że się tutaj staracie, dlaczego w tym wątku a nie stricte staraczkowym? Jakieś kwasy tak wyszły?
Też wcześniej bylam w staraczkach 2018-2019, ale coś tam było, że się laski poklucily bo nie akceptowaly innych tematów niż "ciaza" :) A my tutaj piszemy i wszystkim co nam ślina na język przyniesie :)

Gratuluję, jesteś jedną z nielicznych [emoji14] to co, czas na drugie? :D

Już testowałaś? Ja to się boje i chyba dopiero w poniedziałek sprawdzę [emoji6] chociaż ostatnie dni tyle się u mnie dzieje, że nie mam na nic czasu i nawet nie wsłuchuję się w mój organizm i tak sobie myślę, że pewnie nic z tego [emoji20]
A bo mąż mi testy kupił w dodatku zwykle 25um, więc po co mają leżeć... [emoji23] do poniedziałku nie kupuje testów, bo będę robić, a nie chce się stresować;)

W ogóle laski, nigdy nie miałam jakiegoś wielkiego problemu z wypryskami na twarzy, jakis 1 albo 2 przed terminem @. A teraz jakaś paranoja, mam je nawet we włosach, ja piernicze:/

Też wcześniej bylam w staraczkach 2018-2019, ale coś tam było, że się laski poklucily bo nie akceptowaly innych tematów niż "ciaza" :) A my tutaj piszemy i wszystkim co nam ślina na język przyniesie :)

Gratuluję, jesteś jedną z nielicznych [emoji14] to co, czas na drugie? :D
Dokładnie ja też byłam w staraczkach ale niektórym dziewczyna nie pasowało że kobiety które już zobaczyly 2 kreski nadal się wypowiadają np o wizytach u gin itd. Ogólnie dramat

Dokładnie ja też byłam w staraczkach ale niektórym dziewczyna nie pasowało że kobiety które już zobaczyly 2 kreski nadal się wypowiadają np o wizytach u gin itd. Ogólnie dramat
A w czym to przeszkadza w ogóle :/ bez sensu. Ja to nie ogarniam która gdzie i co. Muszę sobie przypominać kto już w ciąży a kto się stara a kto już długo :) w ogóle to się uzależniłam od tego forum. To jak jakaś choroba :)

W ogóle laski, nigdy nie miałam jakiegoś wielkiego problemu z wypryskami na twarzy, jakis 1 albo 2 przed terminem @. A teraz jakaś paranoja, mam je nawet we włosach, ja piernicze:/
Ja mam to samo. Gdzieś od 3 miesięcy nie ogarniam swojej twarzy. Mam tyle wyprysków że nie wiem co się dzieje. A ja w życiu trądziku nie miałam ani wyprysków ani nic. Coś chyba z moimi hormonami jest nie halo. Będę je badać z następnym cyklem

reklama
Do góry