reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

U nas też była zimna woda i gorąco. Po basenie obiad robiłam i Jeszcze na plac zabaw pola łam [emoji23]. Jutro idę z Oliwierem do fryzjera, potem lecimy do fotografa musimy zrobić zdjęcia do legitymacji i zanieść do szkoły więc trochę łączenia jutro mam.

reklama
No też tak czuję, za bardzo mi wszystko pasuje na dziewczynkę żeby to się spełniło [emoji23] no nic, to będzie Marcelek, mój mąż już nawet zaakceptował imię [emoji16]
@adzik a Ty co myślisz? Ciążę mi wywróżyłaś, więc teraz idźmy krok dalej i zgaduj płeć [emoji16]
Kurczę tego akurat nie mogę wyczuć:( ale obiecuję że się pozastanawiam i dam znać!
Dzis zrobilam rano pink test, robila ktoras i wyszly jej wyrazne 2 krechy?Zobacz załącznik 1014101
Gratulacje ! Ciąża jak nic.

W ogóle na wątku starania bardzo dużo dziewczyn zobaczylo 2 kreseczki. Jakie to fajne ♡♡♡

Witam się z Wami kobietki [emoji3059] u mnie chyba głowa i relacja oczyszczona wrócilo wszystko do normy. Więc już Was nie opuszczam [emoji3060]
U mnie w sumie bez większych zmian za 10 dni termin @. Troszkę się zastanawiam co jest grane bo od 2 dni boli mnie brzuch tak jak by zaraz miała @ runac... A jeszcze tyle czasu do terminu [emoji51] nie wiem o co chodzi.

Ściskam mocno

Kurczę tego akurat nie mogę wyczuć:( ale obiecuję że się pozastanawiam i dam znać!Gratulacje ! Ciąża jak nic.

W ogóle na wątku starania bardzo dużo dziewczyn zobaczylo 2 kreseczki. Jakie to fajne ♡♡♡

Witam się z Wami kobietki [emoji3059] u mnie chyba głowa i relacja oczyszczona wrócilo wszystko do normy. Więc już Was nie opuszczam [emoji3060]
U mnie w sumie bez większych zmian za 10 dni termin @. Troszkę się zastanawiam co jest grane bo od 2 dni boli mnie brzuch tak jak by zaraz miała @ runac... A jeszcze tyle czasu do terminu [emoji51] nie wiem o co chodzi.

Ściskam mocno
Bardzo się cieszę że zostajesz, [emoji16]

Kurczę tego akurat nie mogę wyczuć:( ale obiecuję że się pozastanawiam i dam znać!Gratulacje ! Ciąża jak nic.

Ściskam mocno
Super że zostajesz. Bardzo się cieszę [emoji3]

Witam wieczorową porą [emoji16]
Cały dzień poza domem, aż cud, że przeżyłam. Biorąc pod uwagę, że ostatnie dni padalam po 20 to dziś niezły wyczyn mam na koncie, wróciliśmy jakieś pół godziny temu i jeszcze nie śpię [emoji16]

@adzik super, że z nami zostajesz [emoji3059] i czekam na przepowiednię [emoji16]

Ściskam mocno
Super, że wszystko już wróciło na właściwe tory :D

ja dzis pierwszy dzien do roboty po dluuuugim urlopie. Nie moglam spac wogole, ale juz wstaje, ciekawe co mnie czeka, ja w panstwowym duzym przedszkolu w sekretariacie, wiec przygotowanie do roku szkolnego

reklama

Ściskam mocno

Fajnie, że jesteś! [emoji6]

Do góry