reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Super, prosimy foto [emoji3590]
Ja już niemige się doczekać takich zakupów [emoji16][emoji3059]

W zasadzie to mini łóżeczko-dostawkę :)
Jestem bardzo ograniczona z miejscem w wynajmowanym mieszkaniu i polowałam właśnie na coś małego i przede wszystkim na kółeczkach :) na pierwsze miesiące które będziemy mieszkac jeszcze tu z maleństwem będzie idealne :)
IMG_0795.JPG
IMG_0796.JPG

reklama
Jestem bardzo ograniczona z miejscem w wynajmowanym mieszkaniu i polowałam właśnie na coś małego i przede wszystkim na kółeczkach :) na pierwsze miesiące które będziemy mieszkac jeszcze tu z maleństwem będzie idealne :) Zobacz załącznik 1020234Zobacz załącznik 1020236
Jaka to firma nie wiesz? Fajna i malutka sama bym taka chciała bo chce łóżeczko/dostawke do sypialni i na dół albo kosz Mojżesza albo drugie łóżeczko [emoji16]

Dzisiaj tsh, HBs, kiła
A ogólnie już mam zrobione morfologię, mocz, glukozę, HCV, toksoplazmozę i wirus różyczki :) a ty?
Ja dostalam skierowanie na badanie moczu i z krwi te: morfologia, glukoza, tsh, hcv, vdrl, toksoplazmoza i różyczka. Dodatkowo zrobię jeszcze grupę krwi i żelazo [emoji6] jutro idę, wyczuwam niezły zjazd jak mi tyle krwi zabiorą [emoji23]
Jestem bardzo ograniczona z miejscem w wynajmowanym mieszkaniu i polowałam właśnie na coś małego i przede wszystkim na kółeczkach :) na pierwsze miesiące które będziemy mieszkac jeszcze tu z maleństwem będzie idealne :) Zobacz załącznik 1020234Zobacz załącznik 1020236
Czaderskie! [emoji7]
Jaka to firma nie wiesz? Fajna i malutka sama bym taka chciała bo chce łóżeczko/dostawke do sypialni i na dół albo kosz Mojżesza albo drugie łóżeczko [emoji16]
Ja właśnie teraz tak zaczęłam się zastanawiać jak to logistycznie rozegrać. Na dół na pewno chcę baby hug, a co do góry Olineekg zburzyła moje plany tym pięknym łóżeczkiem [emoji23] no bo na bank łóżeczko normalne kupujemy, tylko, że na początek na pewno dziecko będzie spało z nami w sypialni, ale wtedy nie miałoby łóżeczka w swoim pokoiku. I teraz wpadlam na pomysł, że może normalne łóżeczko do pokoiku, a coś takiego jak Olineekg kupiła do sypialni [emoji848]

Ja dostalam skierowanie na badanie moczu i z krwi te: morfologia, glukoza, tsh, hcv, vdrl, toksoplazmoza i różyczka. Dodatkowo zrobię jeszcze grupę krwi i żelazo [emoji6] jutro idę, wyczuwam niezły zjazd jak mi tyle krwi zabiorą [emoji23]Czaderskie! [emoji7]Ja właśnie teraz tak zaczęłam się zastanawiać jak to logistycznie rozegrać. Na dół na pewno chcę baby hug, a co do góry Olineekg zburzyła moje plany tym pięknym łóżeczkiem [emoji23] no bo na bank łóżeczko normalne kupujemy, tylko, że na początek na pewno dziecko będzie spało z nami w sypialni, ale wtedy nie miałoby łóżeczka w swoim pokoiku. I teraz wpadlam na pomysł, że może normalne łóżeczko do pokoiku, a coś takiego jak Olineekg kupiła do sypialni [emoji848]
Tylko się nie śmiej, co to jest "baby hug"?

Kurczę właśnie nie wiem, ale mogę zapytać przy okazji [emoji3] są tez fajne dostawki kinderkraft. Mi akurat zależało żeby mieć jedno.. i łóżeczko i dostawkę :) a tamto to już typowo dostawka [emoji3] @paola425 zerknijcie sobie, może akurat ;)

reklama
Tylko się nie śmiej, co to jest "baby hug"?
Takie łóżeczko leżaczek krzesełko. Zdjecie poniżej [emoji6] jest mega funkcjonalne, ja jestem zachwycona [emoji16]
Kurczę właśnie nie wiem, ale mogę zapytać przy okazji [emoji3] są tez fajne dostawki kinderkraft. Mi akurat zależało żeby mieć jedno.. i łóżeczko i dostawkę :) a tamto to już typowo dostawka [emoji3] @paola425 zerknijcie sobie, może akurat ;)
W sumie fajny pomysł, ale czy to będzie miało dobry i wygodny materac? [emoji848] Matko, jak ja zacznę kupować to trzeba będzie większy dom kupić [emoji6]
c8010ff643cfae03fc38720e370f.jpeg

Do góry