reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Pokaż zdjęcie. A w którym Ty dokładnie jesteś tyg?
Bo gdzieś koło 12 tc chlopcy i dziewczynki wyglądają tak samo
12+6 wg om, a wg usg 13+0 [emoji6] pierwsze zdjęcie z wydruku, a drugie wycięłam z filmiku, bo nagraliśmy i jak na moje to coś tam sterczy [emoji848]
Hahaha mowilam, ze bedzie chłopak :D :D :D
Mogłaś mówić odwrotnie jak tak Twoje przepowiednie się sprawdzają [emoji23]
IMG_20191008_215037.jpeg
Screenshot_20191008_215632.jpeg

reklama
12+6 wg om, a wg usg 13+0 [emoji6] pierwsze zdjęcie z wydruku, a drugie wycięłam z filmiku, bo nagraliśmy i jak na moje to coś tam sterczy [emoji848]Mogłaś mówić odwrotnie jak tak Twoje przepowiednie się sprawdzają [emoji23]Zobacz załącznik 1031663Zobacz załącznik 1031664

No niestety moje przepowiednie ida prosto z serca, a czułam chłopaka[emoji16] ale bede szukac w sobie przepowiedni, ze następna bedzie dziewczynka :D

A nie masz możliwości iść na monitoring przed 16dc albo 16dc? Bo ja również miałam zalecane od 16 dc ale sprawdziłam jak tam jajeczka rosną i okazało się, że dopiero 17-19dc mam owulacje. Więc dla pewności biorę dupka od 21dc ;)
No wł nie, narazie 1-2 cykle tak o potem monitoring i wł niewiem do kiedy testy robic

reklama
Do góry