No to widzę ze i tak szybciej mam moja wizytę niż Ty Twoja [emoji85]
Oczywiscie wtedy mam sesje i na wszystkich przedmiotach krzyczę "22.01 nie robimy egzaminu, bo nie przyjdę"[emoji85][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to widzę ze i tak szybciej mam moja wizytę niż Ty Twoja [emoji85]
Przywróciili Cię spowrotem bez problemu?Oczywiscie wtedy mam sesje i na wszystkich przedmiotach krzyczę "22.01 nie robimy egzaminu, bo nie przyjdę"[emoji85][emoji23]
Chyba ze starości już.. Ona też mi trochę łysieje na pleckach i on powiedział, że to już będą problemy z przysadką [emoji6] ma już 11 i pół roku, więc by pasowało, że starość się niestety zaczyna [emoji53]O mamo, a czemu taki atak padaczki?skąd cos takiego moze sie brać? No ale ważne, ze uspokoiłas sie, ze to nie jest nic z cukrem. Trzymam kciuki, zeby ataki były jak najrzadsze, a juz na pewno nie częstsze niz te dwa miesiace!
A w poprzednich cyklach po jakim czasie od pozytywnego testu owu miałaś @? Pamiętaj, ze nigdy nie spóźnia nam sie okres tylko owulacja (opóznienie okresu jest skutkiem opóźnionej owulacji). Faza lutealna jest zawsze taka sama (nie mowie tu oczywiscie o jakichś problemach hormonalnych itd). Wiec jesli wiesz, ile u Ciebie faza lutealna trwa, znasz datę owulacji (zakładajmy, ze wierzymy testom owu), to mozesz co do dnia określić następna @.
Ja ostatnie dni mam mega fazę na czytanie mojego byłego grudniówkowego forum i cały czas czytam o przeróżnych dolegliwościach. Dobrze, ze masz dzis wizytę, bo lepiej niczego nie lekceważyć, ale obawiam sie, ze to juz po prostu ten etap ciazy. A Ty sie tez nie oszczędzasz, wiec i organizm bardziej obciążony. Trzymam kciuki za wizytę!
No i super, ze idziesz do tej lekarki. Zawsze jak ktos spojrzy świeżym okiem, to jest szansa, ze zobaczy cos nowego. Rób badania i czekaj na wizytę. Ja czekam na swoja wizytę do 22.01![]()
Przywróciili Cię spowrotem bez problemu?
Chyba ze starości już.. Ona też mi trochę łysieje na pleckach i on powiedział, że to już będą problemy z przysadką [emoji6] ma już 11 i pół roku, więc by pasowało, że starość się niestety zaczyna [emoji53]
Gratulacje, piękny wiek [emoji3590] ile ja bym dała, żeby moja pożyła przynajmniej tyle...Teraz to dałaś mi do myślenia, bo moj pies tez miał dwa razy takie dziwne ataki, ale weterynarz po oględzinach twierdził, ze to jednak kręgosłup. A dodatkowo na plecach ma łyse placki, ale to z jakimś zapaleniem skory lekarz skojarzył. Hmmm... No moja ma 15 lat, ale jest psem dużym/bardzo dużym, wiec ostatnio wet mi wyliczył, ze ma około 110 lat przeliczając na ludzkie[emoji85]
Nooo tam to jest masakra. Podziwiam ludzi, którzy kupują tam mieszkania [emoji16]Właśnie jadę ale kur.... Taki korek że japierd....
Zawsze Naramowice są zakorkowane