reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A miałaś usuwany cały woreczek ? Ja miałam cały i była ingerencja wiec mi powiedzieli odrazu zeby poczekać 3 miechy aż to się wszystko zagoi

Raczej cały, skoro był mocno chory[emoji848] nawet tego mi nie powiedzieli. Szpital wojskowy, zabieg wykonywał ppłk, a organizacyjnie chaos[emoji23] ale ogólnie zadowolona jestem

reklama
Dzięki. Odpuścić nie możemy bo nauczycielka wkleiłam im do zeszytu mini kalendarze i mają zaznaczać codzienne czytanie. Potem nie dostanie uśmiechnięte buzki jak odpuści. A to dla niego ważne żeby miał tą buzke.
A to nie, jak mają zaznaczać i dostawać nagrody to warto pilnować systematyczności [emoji6]
Gorzej jak trafimy z mężem na ten sam projekt, zabijemy się na nim i nici z odpoczynku[emoji23]

Mi nikt nic nie mówił, a ja nie dałam rady zapytać, bo lekarz tak się spieszył, ze tylko mi rzucił wypis[emoji85] wiec dziękuję za info! Ale w sumie im się nie dziwie, ze nic mi nie mówili, bo tylko mamę uprawniłam do informacji na moj temat i tylko mama mnie odwiedziła[emoji23][emoji23][emoji23]

Przed chwilą zadzwonił moj mąż i poinformował mnie, ze szybko mam dzwonić do naszego dentysty, bo boli go ząb i musi jak najszybciej się do niego dostać. Nooo jak już taka desperacja nastąpiła, to faktycznie musi się dziać coś złego[emoji23]
Haha wtedy będzie zabawnie [emoji16]
Dziewczyny, przed chwila dowiedziałam się, ze testy owulacyjne robi się co 4h :o to prawda?[emoji28]
Pierwsze słyszę [emoji16]

A ja zaopatrzyłam się w wełnę i szydełka i ruszam do boju [emoji16] obym za szybko nie odpusciła [emoji16]
IMG_20191203_131602.jpeg

Powiem Wam, że przez 4 godziny dziergałam i chyba sobie odpuszczę [emoji23] generalnie fajna sprawa, nie jest to takie trudne no i super zajęcie mega relaksujące, dodatkowo odwyk od telefonu, ale totalnie nieopłacalne [emoji16] chcialam zrobić kocyk 80x100, ten kawałek ma 80x20 i powstał z jednego motka za który dałam 2 dychy, tak więc cały kocyk wyniósłby mnie stówe (musiałabym dokupić jeszcze 3 motki, bo kupiłam tylko 2- naiwna myślałam, że te dwa mi wystarczą). Dodatkowo ta wełna wcale milutka nie jest, a w necie pełno ślicznych kocyków za o wiele mniejszy pieniądz [emoji16]
IMG_20191203_220750.jpeg

Powiem Wam, że przez 4 godziny dziergałam i chyba sobie odpuszczę [emoji23] generalnie fajna sprawa, nie jest to takie trudne no i super zajęcie mega relaksujące, dodatkowo odwyk od telefonu, ale totalnie nieopłacalne [emoji16] chcialam zrobić kocyk 80x100, ten kawałek ma 80x20 i powstał z jednego motka za który dałam 2 dychy, tak więc cały kocyk wyniósłby mnie stówe (musiałabym dokupić jeszcze 3 motki, bo kupiłam tylko 2- naiwna myślałam, że te dwa mi wystarczą). Dodatkowo ta wełna wcale milutka nie jest, a w necie pełno ślicznych kocyków za o wiele mniejszy pieniądz [emoji16]Zobacz załącznik 1052784

Masz racje, moja mama tez lubi sobie podziergac to troche wiem, ostatnio zrobiła mojej małej do pokoju taki dywanik to siedziała nad nim miesiąc, zużyła tonę motkow i stwierdziła, ze nie dziwi się, ze tyle stów za te dywany w necie biorą [emoji23]
IMG_1542.JPG

reklama
Hej witam się i ja
Powiem Wam, że przez 4 godziny dziergałam i chyba sobie odpuszczę [emoji23] generalnie fajna sprawa, nie jest to takie trudne no i super zajęcie mega relaksujące, dodatkowo odwyk od telefonu, ale totalnie nieopłacalne [emoji16] chcialam zrobić kocyk 80x100, ten kawałek ma 80x20 i powstał z jednego motka za który dałam 2 dychy, tak więc cały kocyk wyniósłby mnie stówe (musiałabym dokupić jeszcze 3 motki, bo kupiłam tylko 2- naiwna myślałam, że te dwa mi wystarczą). Dodatkowo ta wełna wcale milutka nie jest, a w necie pełno ślicznych kocyków za o wiele mniejszy pieniądz [emoji16]Zobacz załącznik 1052784
Masz rację bo to jest nie opłacalne. Ja wełnę zazwyczaj dostaje. Ewentualnie możesz zamówić na allegro i jest sklep w King kros nie wiem jak się nazywa ale są tam tanie słodycze i ogólnie pierdoly takie i tam 3 notki wełny kosztują 10 zł.

Do góry