• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Roznosci

aska18hn.jpg

yeaaaaaa

reklama
Dzieki Dziewczyny, do laseczki to mia dalekaaaaaaaa droga. Co do wdzianka to ostatnie podrygi, bo juz sie opiete robi:) Pora na zakupy. Hhihiih, zaraz polece zeby zrobic zdjecie brzuszka....

Wiecie co, przestancie, bo juz jestem cala czerwona:) I same widzicie, ze wagowo jestem troszke ponad wszystkie nasze chudzinki:) Dlatego nie chce za duzo przytyc....ale jak pisalam, wcinam wszystko....

reklama
karolla pisze:
To ja dziewczynki wkleję zdjecie Oskarka - syna szwagierki- teraz już 2-miesięcznego z ciocią Karolcią ;D
Mały miał wtedy z 2 tyg a ja patrzyłam w niego jak w obrazek taki śliczny jest
mam nadzieję że już niedługo bedziemy kąpały nasze maluszki  to tak  pięknie wygląda!!

Aha zobaczcie na moją oponkę na brzusiu ;D a fotka zrobiona była w lipcu niestety teraz te spodenki już nawet na mnie nie wejdą :(
E tam nie przesadzaj, a spodenki jak nie teraz to za rok na pewno wejda  ;) a Oskarek - przystojniaczek, wyglada, ze lubi sie kapac.
A wiecie, ze za rok o tej porze to nasze malenstwa beda juz polrocznymi bobasami  :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry