reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozstępy :((((((((

Ja uzywam na rozstepy profilaktycznie preparat firmy Ziajka,bo tylko takiego znalazlam,ale on tez jest specjalnie dla kobiet w ciazy.A jezeli chodzi o preparatach przeciwko cellulit,to jestem zszokowana - nie myslalam ze one moga byc takie szkodliwe.Ja tydzien temu zaczelam uzywac jednego,ale skoro tak mnie wszystkie straszycie to chyba zrezygnuje,bo nie warto narazac dziecko na niebezpieczenstwo.

reklama
Dzieki za info o sudocremie- po kilku dniach stosowania widze wyrazna poprawe. Jeszcze nie jest idealnie, ale duuuzo lepiej i mam nadzieje ze calkiem sie pozbede pryszczykow z plecow.

Mustelę można stosować od początku ciąży a resztę od około 4 miesiąca do tej pory rozstęępy mi nie wylazły ale zobaczymy czy te inwestycje w drogie kremy się opłaciły
a z cellulitem poczekam do urodzenia i nie zamierzam smarować się niczym

dziewczyny nie powinno się też stosować kremów z retinolem - wchodzi w skład kremów przeciw zmarszczkowych i zmniejszających pory...

vichy glucoblock czy jakoś tam na cellulit nie jest szkodliwy - przynajmniej tak mi pwoiedziano w kilu aptekach i kilku gin.

ale i tak nie używam - szkoda mi kasy...

nie wszystkei kremy na rozstepy i nie wszyskei na cellulit sa wskazane, ale niektóre używać można - to tak jak z cała resztą...

a mi odradzali ten na VICHY na cellulit nawet na szkoleniu a co by im zależało go nie wpychać

ale kremów na cellulit nie wciera sie w brzucho... z ud i tyłeczka chyba i tak za bardzo te srodkai nie mają sie jak przedostać...
sama nie wiem...

ja i tak użwyam tylko oliwy z oliwek

potrafią się metabolity i inne przedostac do naczyn skórnych włosowatych i do wiekszych naczyn krwionosnych

reklama
Do góry