reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozstępy :((((((((

No cóż, ja chyba muszę przyznać że to uwarunkowane genetycznie i nie mamy na to wpływu...wsmarowałam w moje ciałko trzy duże mustele i fissan i chyba tylko taki z tego pożytek, że mój mąż stracił trochę kalorii przy masażu ;D kilka dni temu bowiem zauważyłam na bioderkach piękny wzorek..a później na udach, choć tam mi trochę ciężko zajrzeć teraz....

reklama
Dziewczyny ja sie pocieszam że przynajmniej wszyscy będą wiedzieli że najważniejsze dla mnie jest dzidzi. Takie poświęcenie- pewnie że lepiej by bylo jakby zeszło no ale. 100 kresek mniej czy więcej - przynajmniej darmowy naturalny tatuaż może jakiś wzorek wyjdzie :)

Przeciesz musi byc jakis krem dobry na to. Ja bym z checia sie ich pozbyła. No ale jak sie nie da to nic nie zrobie. Dzis miałam termin ale lekarz mi przesuna na 20 marca zobaczymy kiedy urodze :)

mi się pojawiły w momencie jak obniżył się brzuch (po nich się domyśliłam, że pewnie się obniżył - myslałam, że już niżej nie można) - jakoś w 38 tygodniu zauważyłam piękne fioletowe kreseczki w dole brzucha...Zbieleją ;D

niestety - i ja doczekałam się drobnych rozstępów, a tak się smarowałam...
mam kilka drobnych rysek na podbrzuszu, pocieszam się, że nie będzie ich za bardzo widać, nie sa nawet sine, już sobie zamówiłam w sklepie internetowych krem likw. rozstępy ;) będzie jak znalazł za 2 tygodnie ;)

U mnie nic sie nie pojawilo ale mam wrazenie ze przez te ogromniaste ilosci mleka to mi sie na piersiach pojawia.

brzuszek jest bez skazy ale boje sie tez o piersi,w tej chwili nie mam rozstepow ale mleczka jest tak duzo ze skora prawie mi peka zwlaszcza po nocy

reklama
Do góry