reklama
Zuzia24
Fanka BB :)
a czy jest jakis sposob na pozbycie sie tych pieprzykow?????
ja mam ich cholernie dosyc!!!!

ja mam ich cholernie dosyc!!!!
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
kasianka pisze:no coż- równowaga w przyrodzie musi być zachowanaja nie miałam właściwie żadnych dolegliwości przez całą ciążę..ale doprowadziła mnie ona do stanu ogólnego "rozklekotania". Rozstępy i cellullit oczywiście w całej krasie
choć niektórzy twierdzą, że mogło być gorzej ale to zwykle nie pociesza.
oprócz tego urosło mi całe mnóstwo pieprzyków malutkich i do tego jeszcze wystających nad skórę, co jest szczególnie uciążliwe, bo wszystkim o nie zaczepiam...no i mam przebarwienia na twarzy (wokół ust i na czole). mam nadzieję, że choć część tych atrakcji minie..
Kasianka, to jak i u mnie! całą ciążę cisza, spokój, jedynie problemy z kolanem, do 7 miesiąca praktycznie nie miałam brzucha, latałam, wszystko robiłam, a teraz?? paskudne rozstępy i cellulit na udach
najgorsze, że rozstępy zrobiły mi się na podbrzuszu, skóra w tym miejscu koszmarnie mnie boli, to jest takie uczucie jakbym miała tam ranę albo mega poparzenie
Anian, zapomniałam, że na nosie też mam przebrawienia. Gdzieś wyczytałam że to znika po jakimś czasie samo. Moja mama też miała w każdej ciąży i jej znikło.. myślę, że żadne "powierzchowne" kosmetyki na to nie działają 
Aniam/b], no to z tego wynika że mój organizm się totalnie pogubił, bo pieprzyki się rozlazły na całej mojej 180-centymetrowej wysokości ;D
Zuzia24, też się zastanawiam czy jest jakiś sposób ale wydaje mi się że jedyny to po prostu chirurgiczne usunięcie. W moim przpadku łatwiej byłoby ze mnie sciągnąć całą skórę :laugh: choć te największe i w miejscach strategicznych chyba będę musiała kiedyś wyciąć bo to niebezpieczne
Aniam/b], no to z tego wynika że mój organizm się totalnie pogubił, bo pieprzyki się rozlazły na całej mojej 180-centymetrowej wysokości ;D
Zuzia24, też się zastanawiam czy jest jakiś sposób ale wydaje mi się że jedyny to po prostu chirurgiczne usunięcie. W moim przpadku łatwiej byłoby ze mnie sciągnąć całą skórę :laugh: choć te największe i w miejscach strategicznych chyba będę musiała kiedyś wyciąć bo to niebezpieczne
Osinka, ja tam nisko to nawet nie widzę
i wolę nie zaglądać...i jeszcze do tego wszystkiego chciałam się tam ogolić "na próbę" tak całkowicie no i...dostałam okropnego uczulenia
nie wiem jak sobie z tym poradzić. same nieszczęścia ostatnio
mam nadzieję, że za chwilę o wszystkim zapomnę..
A
azik
Gość
oj ja pieprszyków z dnia na dzień mam coraz więcej...
kilka już miałąm usuwanych ze względów medycznych
kilka już miałąm usuwanych ze względów medycznych
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
kasianka pisze:Osinka, ja tam nisko to nawet nie widzęi wolę nie zaglądać...i jeszcze do tego wszystkiego chciałam się tam ogolić "na próbę" tak całkowicie no i...dostałam okropnego uczulenia
![]()
nie wiem jak sobie z tym poradzić. same nieszczęścia ostatnio
mam nadzieję, że za chwilę o wszystkim zapomnę..
Kasianka, ja sobie kupiłam krem do depilacji miejsc szczególnie delikatnych - 9w1 z firmy Eveline, kosztował jakieś 8zl i jest rewelacyjny!
posmarowałam swoje miejsce intymne
skórę miałam aksamitną, zero uczulenia
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Kasianka, na wszelki wypadek zrób test na zgięciu łokcia, ja się posmarowałam, nie wyszło mi uczulenie, więc zadziałałam i jest ok
współczuję problemów z goleniem!!! ja po zwykłej maszynce miałabym to samo!
współczuję problemów z goleniem!!! ja po zwykłej maszynce miałabym to samo!
reklama
Osinka, też pomyślałam że najpierw muszę zrobić test
no i dostać gdzieś taki delikatny krem bo mój grześ jest kompletnie bezużyteczny jeśli nie dostanie opakowania na wzór ;D Wczoraj np. prosiłam żeby mi kupił płyn do higieny intymnej z korą dębu- ale nie było. dzisiaj rano budzi mnie telefon "jaki ten szampon miał być kochanie ??? orzechowy?? bo nie moge znaleźć.." ;D ;D
Podziel się: