reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozstępy :((((((((

osinka pisze:
Kasianka, ja sobie kupiłam krem do depilacji miejsc szczególnie delikatnych - 9w1 z firmy Eveline, kosztował jakieś 8zl i jest rewelacyjny!
posmarowałam swoje miejsce intymne ;) i po 5 minutach nie było sladu po włoskach! zrobiłam to w czwartek, dopiero teraz mi odrastają takie mini, sa miękkie, w niedzielę 26 zrobię powtórkę ;)
skórę miałam aksamitną, zero uczulenia

Hmm, to i ja chyba sobie spróbuję tego kremu. W sumie jeśli nie będę zadowolona, to nic, bo jest niedrogi :-)
Wczoraj próbowałam się ogolić... Marcin musiał pomóc.. a i tak nie dałam rady wszystkiego, bo jednak skóra tam jest delikatna i jakoś takie to mało przyjemne jest. Dziś podejście nr 2 :D

reklama
ja już 2 razy dałam radę ogolić się na zero - opatentowałam sposób na bidecie z lusterkiem 8) - minusem jest jednak to, że szybko odrastają!

może wypróbuję ten krem osinki - tylko, że ja tak nie lubię wszelkiej chemii :(

Dziewczyny, ten krem kupiłam sobie do depilacji:
krem5ri.jpg

kremtyl7fc.jpg

Koga, ja też z lusterkiem próbowałam, ale.. dramat... ;D Już lepiej mi wychodziło "na czuja" ;D

Osinka, dzięki za fotki - łatwiej będzie znaleźć w sklepie :-)

O RANY MNIE TEZ DOPADLY TE CHOLERNE ROZSTEPY!!!!!!!!! W ciazy smarowalam sie MUSTELLA i kremem Palmers pozniej przerzucilam sie na Oliwke i nic nie pomoglo!Najgorsze rozstepy mam na brzuchu z przodu zaczelam teraz stosowac masc na cebuli CEPAN w sumie troche je wybiela ale ja chcialabym zeby sie zmniejszyly i byly malo widoczne bo nie wyobrazam sobie teraz rozebrac sie do stroju kompielowego.Moja ciocia poszla do lekarza i usuwala je laserowo tylkjo trszke pozno poszla dopiero po 9 latach i prawie ich nie wiadc skora jest taka jakby cos bylo na niej i chyba pojde wczesniej to moze znikna???????chyba tylko taka jest metoda na nie USUWAC LASEROWO!!!!!!!!!!

Maggusia ja mam to samo i położna mówiła, że raczej nie pomogą kremy tylko laser. Nie orientujesz się może ile to kosztuje?

z tego co wiem to właśnie kremy mogą ewentualnie odrobine zmniejszyc rozstepy ale nidgy sie ich w taki sposob nie pozbedziemy
opalenizna nieco je maskuje
ale ja mam ich cała mase na udach posladkach piersiach i brzuchu cała jestem w prazki jak zeberka jakaś :(

reklama
Magduska pisze:
Maggusia ja mam to samo i położna mówiła, że raczej nie pomogą kremy tylko laser. Nie orientujesz się może ile to kosztuje?

Magduska moja ciocia robila sobie usowanie laserowe ale dopiero po dziewieciu latach wyobraz sobie ze zeszlo jej dosc duzo ale nie do konca.Wiem ze jeen zabieg kosztuje o 100zl-150zl a trzeba miniumum takich zabiegow zrobic dziesiec.Rozmawiala tez z lekarzem ze jakby przyszla odrazu po porodzie to golym okiem nie byloby ich widac ale ja jakos w to nie wierze.
Ja smaruje sie kremami na rozstepy teraz probuje krem Eveline slim 3D(jest dosc fajny chlodzi) i do tego krem Cepan(mozna go kupic w aptece on jest na blizny i troszke wybiela).
Kasiula Matula chyba ma racje nie da sie ich do konca kremami zniwelowac.Chyba najlepszym rozwiazaniem jest operacja na rozstepy(duzo o tym czytalam i juz prawie jestem zdecydowana).
P.S.Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale nie mialam ostepu do internetu.
Jak tam z waszymi rozstepami troszke zniknely??????????Bo moje sa ogromne:(
POZDRAWIAM.

Do góry