Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Uważam że ważne jest też smarowanie brzuszka po porodzie podczas wchłaniania się brzucha. Pierwsza ciąża używałam biooil, bilety preparaty i wiele innych i rozstępy miałam podczas ciąży później znikły a jak zostały to były mało widoczne. Teraz mam bardzo duże, smaruje brzuch i Zobaczymy po rozwiązaniu jak będzie
No pewnie, damy radę ale powiem szczerze że wolę jednak coś stosować niż nie stosować i się poddać bo nie ma chyba nic gorszego niż bierność a smarowanie olejkiem bio-oil nie wymaga wyrzeczeń, jest dość przyjemny w użyciu i ładnie pachnie
ja smaruje się od początku najpierw mniej regularnie ale starałam się codziennie po prysznicu . Na początku zużyłam zwykłe balsamy nawilżające jakie miałam w domu i olej kokosowy. Teraz smaruję się 2 razy dziennie rano specyfikiem z firmy Ziaja bo mniej tłusty wieczorem Palmers. Co będzie to będzie ale przynajmniej jak będą rozstępy to nie będę miała do siebie pretensji ,że nic nie robiłam
Wspomniany powyżej bio oil u mnie się sprawdza bez zarzutu. Smaruje się dwa razy dziennie, szybko się wchłania więc nie brudzi ubrań. Działam zapobiegawczo, fajnie ujędrnia i nawilża skórę. Zdecydowanie mój ulubieniec.