• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy dietę Maluszków

reklama
Dziewczyny zapewne był już ten temat,ale nie mam kiedy poszukać za bardzo,więc zapytam, może ktoś pomoże:-p
Odnośnie kaszy manny. Jak przygotowujecie? bo mm nie można przecież gotować,a kaszkę zagotować trzeba... Ostatnio gotowałam ją na wodzie i dodawałam do mm...ale chciałabym raczej taką papkę przygotować ...jakie macie sposoby na to??

Agnes, ja jeszcze mam ekspozycję, a mannę zrobię na normalnym mleku jak Ula skończy 9 m- cy, ale ciekawe chętnie się dowiem może jak jednak wprowadzę mm to mi się przyda.

Asia, na normalnym w 9mcu? właśnie ostatnio znajoma mówiła ,że daje już swojej 9-cio miesięcznej córce mleko krowie i mnie zaskoczyła trochę...bo słyszałam ,że do 2lat nie powinno się krowiego podawać...choć z drugiej str to chyba lekka przesada...

reklama
Agnes propaganda cholera z tym mm, nabijanie producentom kasy. Kiedys wcale nie bylo i co? Ja mialam miesiac i mama mi krowie dawala...

Moja ma uczulenie od banana, w sobote troszke jej dalam bo malo by remikowi z buzi nie wydrapala;) W niedzienie lekka wysypka, wiec juz mamy pierwszego alergena. Teraz szukam dalej, dzis na obiadek bylo troche ziemniaka, jutro obserwacja. Ale nie o tym chcialam. Skoro Mala ma uczulenie po bananie to czy np wapno o smaku bananowym tez bedzie ja uczulac?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry