lokata moja już z dwa tygodnie mleko mm pije tylko na wieczór i w nocy, wczoraj złapała z chęcią - skończyło się na 40 czy 50 ml. Resztę jak zasnęła, w sumie wypiła ok 130 ml - i tak rekord! Kilka dni temu pisałaś że Malwinka na śpiocha wypije Ci nawet 180 ml, moja czasem nawet przez dobę tyle nie wypiję a i na śpiocha to też nie zawsze takie łatwe, zacznie głowę kręcić w lewo i prawo więc czasem skończy się nawet na 40 ml w nocy. Dzisiejszej nocy wypiła trochę potem zaczęła się budzić i złościć ale wypiła jakieś 80 ml. Od kilku dni daję jej domowy żurek z żółtkiem, chlebkiem, oliwą z oliwek i odrobiną twarożku, to je na śniadanie, potem deserek z biszkoptem, bananem, jabłkiem itd, następnie dwie zupy też domowej roboty, między zupami danonek, czy mało je? Wcześniej zamiast żurku na śniadanie podawałam jej kaszkę mleczno - ryżową, nie toleruję żadnego zagęszczonego mleka.
Odnośnie danonków to je podaje małej już chwilę, ostatnio słyszałam że lepszy jest danio, macie jakąś wiedzę na ten temat?