reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

co to jest za firma?? masz jakąś focie takiego słoiczka??

to firma z Rossmanna 17939.jpg

reklama
Widzę że sami smakosze nam rosną :tak:
U nas jarzynowa G owszem ale z królikiem to nie - wypycha jęzorkiem i pyśkę zaciska. Banany z owocami leśnymi BV - tak samo.
Akurat męczy pierwszą chrupkę kukurydzianą. M przywiózł marchewki swojsko-wiejskiej to jutro ugotuję domowej zupki.

My też jedliśmy dziś kurczaka z marchewką z Baby dream tyle że z ziemniakami małemu smakowało , Ja kosztowałam ładnie pachnie i smaczne też jest sama mogłabym to jeść ;P Jest najtańsze w porównaniu z innymi firmami i dobre :) Tak to niemieckie słoiczki więc dobrej jakości :)

Babydrem we wszystkich testach jest na pierwszym miejscu pobija nawet gerbera szkoda tylko że u nas taki mały wybór tych rosmanowskich słabo muszą zamawiać musze zobaczyć czy przez neta nie idzie kupić bo oferte maja ciekawa

a u nas dzis bobo królik w potrawce wiec pobił wszystko mała wyrywała mi słoik i próbowała z niego wyjadać wrzeszczała jak nigdy a ja sikałąm ze smiechu

Koncia trzymam kciuki oby ten lekarz był rzeczywiścuie tak dobry jak piszą

Vecia a ja mam pytanko bo mam troszke stresa przed owocami leśnymi nie wiem czemu bo młoda już by wciągła cały słoik a jeszcze nie dostawała tego i moje pytanie brzmi czy może dojśc do wstrzasu anafilatycznego po takim słoiku?

a ja musze sie pochwalić że dzisiaj zrobiłam dla małej kolejne 30 słoiczków obiadkowych już powoli miejsca brak a brokuł z bakłażanem i pomidorkiem całkiem dobry i cukinia brokuł i brązowy ryż też całkim całkiem

reklama
wstrząs anafilaktyczny jest bardzo żadką reakcją alergiczną i niegdy nie wystepuje przy pierwszysm kontakcie z alergenem i żadko u osób które nie są alergikami a twoja Lenka raczej nie jest. No i taka reakcja najczęściej występuje po ugryzieniach owadów, po orzechach arachidowych, owocach morza

Do góry