reklama

Rozszerzanie diety maluszków

reklama
dzieki katrina :tak: czyli hmmm skoro od 3tygodni maly ciamka kleik ryzowy, plus jabluszko, to moze moglabym zapodac mu te kaszke hmmm- ona jest malinowa

A jakie mleko podajesz? Bo na przykład bebiko, bebilon i BoboVita to ta sama firma - producent, więc w miarę bezpiecznie jest je mieszać bo mają podobny skład.
Edyt. Czy u któregoś z waszych dzieciaczków po podaniu nowego produkty (kaszki, warzywka, owocu) wzmogło się ulewanie?

Przy EKSPOZYCJI na gluten nie musi być kasza po 4 m-cu. Może być nawet taka po 6 - one dlatego mają napisane, że dopiero od 6 bo dopiero wtedy - po dwuch miesiącach ekspozycji - można je podawać normalnie. Pzed ukończenie 6 miesiąca nawet takich na których jest napisane, że od 4 nie wolno podawać w normalnej formie - pełnego posiłku, tylko jako ekspozycję.

Carla- a one przypadkiem nie maja cukru w skladzie? Ja bym takich smakowych jednak nie dawala. Sama juz nie wiem....na razie kupilam kaszke z Nestle ( z linku, ktory wkleiłam) , a szwagierka na dniach przywiezie te z Holee

Bez cukru są.
Wiem....temat przyszłościowy w sumie, ale czy warto?
http://www.just4kids.pl/web/wean-machine-przeciskarka-wyciskarka-owocow-warzyw-deserkow-obiadkow-innych-produktow-p-7.html
Ciach temat trafiłam za pół ceny na Allegro, więc biorę ;D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry