Ja mam zamiar najpierw dać ziemniaka z marchewką ze słoiczka:-)
Od razu marchew i ziemniak, Tak? Razem. Bez wprowadzania pojedyńczo warzyw. A czy rozszerzanie diety konsultowałyście z pediatrą?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam zamiar najpierw dać ziemniaka z marchewką ze słoiczka:-)
Od razu marchew i ziemniak, Tak? Razem. Bez wprowadzania pojedyńczo warzyw. A czy rozszerzanie diety konsultowałyście z pediatrą?

Gdy oswoi sie z warzywami to dopiero później zaczac dawac deserki ;-)Ja jak narazie dosypuje małemu od 4 dni 1 łyżeczke kleiku kukurydzianego do kolacyjki. Jak narazie nic mu nie jest, wiec dziś dosypę ryżowego
A od niedzieli zaczynamy z marcheweczką
Mysle ze równiez przez 3-4 dni i znów coś nowego, np brokułki. Mąż mówi ze moze lepiej dłuzej na jednym warzywku sprawdzać reakcje ale jakbym tak miała czekac tydzień to przeciez w ciągu miesiaca miałby tylko 4 nowosci, wiec bez sensu... Mysle ze 3-4 dni starcza. Gdyby było cos nie tak to raczej tego 3 dnia jakies objawy nietolerancji juz by wystąpiły...
U nas jest sama marchewka ale jeśli chodzi o ziemniaki to mam z dynią i ze szpinakiem, też nie spotkałam sie zeby same ziemniaki były...