Kleiki i kaszki bez mleka ma zarówno Bobovita jak i Nestle, sa to czyste kleiki czy kaszki ryżowe lub kukurydziane (Nestle ma zarówno kukurydziane jak i ryżowe, Bobovita tylko ryżowe) jak i z dodatkiem owoców też bez dodatku mleka modyfikowanego.
Najłatwiej wejść na stonki tych producentów i popatrzeć.
Pozdrawiam
Najłatwiej wejść na stonki tych producentów i popatrzeć.
Pozdrawiam

. Pod sposobem przyrządzania jest adnotacja, że produkt zawiera cukier (i coś o higienie jamy ustnej), a w składzie produktu jest wymieniony gdzieś na szarym końcu ale jest
zresztą ja sama jestem uzależniona od cukru - słodzę aż 4 łyżeczki ...
Jasiowi wyjadac nie bede bo jakbym zrobila taka kaszke na Nutramigenie to juz sam zapach by mnie odrzucil 
, a wina lezy po stronie dziadków bo jak im sie zwróci uwagę to gadają: "ale my mu nie potrafimy odmówic.." ble ble ble, głupki i tyle
wiedza juz z góry jakie my mamy zdanie na ten temat, juz teraz czesto o tym mówei zeby im sie do głowy wbiło, ale i tak mam ciagle wrazenie ze jak bedą przyjeżdzac w odwiedziny to na wejsciu bedize dawany małemu baton... to co mam z rąk wyrywać??
i w ogole przy okazji jakichś świąt, gdy mały juz bedzie oczywiscie starszy moze sie dopytywać czemu kuzyn może a on nie?