@nieagatka prawdopodobnie dla nie alergikow sa inne wytyczne. Jesli je znasz to napisz, bedzie dziewczynom latwiej. Powiedz tez jesli ryba, to jaka konkretnie dajesz? Sama jestem ciekawa jaka podac i mam maly dylemat. A chcialabym sprobowac
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Mieso powinno pojawiac sie 2-3 razy w tygodniu i 2-3 razy w tygodniu ryba.@nieagatka prawdopodobnie dla nie alergikow sa inne wytyczne. Jesli je znasz to napisz, bedzie dziewczynom latwiej. Powiedz tez jesli ryba, to jaka konkretnie dajesz? Sama jestem ciekawa jaka podac i mam maly dylemat. A chcialabym sprobowac
Z mies na poczatku podawalam najczesciej indyka, cielecine i krolika. W okolicy roku jadla juz kazdy rodzaj.
Z ryb ja najczesciej podaje okonia morskiego, dorsza albo morszczuka. Kilka razy gotowalam, potem juz pieklam w piekarniku. Podawalam albo zmiksowana w papkach albo potem rozdrobniona z ziemniakiem i maselkiem. Czasami corcia zjada wszytsko, a czasami pluje. Zalezy od dnia [emoji38]
@nieagatka bardzo dziekuje [emoji1]
A powiedz mi jeszcze, czy kupiujesz rybe swieza czy gleboko mrozona?
Ostatnia edycja:
nieagatka
Fanka BB :)
Najczesciej swieza i porcjuje i mroze, ale czasami kupuje tez mrozona.@nieagatka bardzo dziekuje [emoji1]
Podziel się: