reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
moje dziecie też sie fascynuje kiblosem. do tego lodówka, poróbuje dostać się do kosza w kuchni, otwiera piekarnik, szafy z drzwiami przesuwnymi opanował do perfekcji, przewraca na siebie suszarkę z ubraniami, sam otwiera zamkneta pralkę i wyciaga ubrania. jak pralka jest włączona do prędu, to ją uruchomi:sorry::shocked2:. notorycznie wyłącza kompa, wyciąga z szyflady mije majty i cycniki. kocha kable
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
Ela normalnie jak moja Laura.:tak:..no ona jeszcze pralki wlaczyc nie umie bo nie dosiegnie:dull:

poza tym wczoraj poszla w slady Zuzi i przeszla sama dwa kroki i sobie usiadla na pupe mowiac"bach":szok:

p.s.Zuzia brawo!!!

reklama
... a w ogóle jeśli ktoś ma problemy z raczkowaniem, to proponuję wspólne spotkanie z panną Zuzanną, Jeremixem i Robercikiem :-D:tak: ... moje dziecko chyba naoglądało się podczas spotkania, jak się inne dzieciaki na czworakach przemieszczają i zaczęło od razu w tym tygodniu próbować tego samego :-):tak:, najpierw u moich rodziców, bo oni mają wykładzinę dywanową (a my same panele) i z dnia na dzień szło mu to coraz lepiej, a przed chwilą przeraczkował pół pokoju i to po naszych śliskich panelach :happy2::tak:.
Co prawda nie ma jeszcze wyrobionego stylu i momentami wygląda to komicznie, ale radzi sobie jakoś :-D;-), tak więc DZIĘKUJĘ dziewczynki, za zeszłotygodniowe odwiedzinki :happy2::-D:tak:!!!

Do góry