reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Gratulacje dla zdolnych dzieciaczków:tak:

ja też jestem wyrodna, ostatnio nawet chyba za bardzo. Rochu bawił się ze starszym kolegą i iobaj walili w jakiś dziecięce pianinko. Z tym że kolega generalnie tłukł po rączkach Roszka,a ja za nim zareagowałam poczekałam by zobaczyć co mój syn zrobi w kryzysowej sytuacji.:sorry::zawstydzona/y: ( i nic złego się nie stało, kolega został upomniany przez swoją mamę)
Poza tym Nie biegam za małym jka oszalała. Uważam na prąd, środki czystości, których kiedyś chciał posmakować :eek: itd.

ostatnio Roszko stoi samodzielnie, po pierwsze coraz dłużej, po drugie sam próbuje sam,odzielnego stania;-)

reklama
KARLAM,-TWÓJ MISIU ZA KAŻDYM RAZEM WPRAWIA MNIE W PRAWDZIWE OSŁUPIENIE- ILE ON JUZ POTRAFI!!!!!!!!! NORMALNIE IDZIE JAK BURZA! NAPRAWDĘ ZDOLNY SMYK:-D:tak::tak::-D

Filip demonstruje swoją wielkośc, ale tylko na leżąco:crazy:. robi papa, pokazuje palcem na drzwi wyjsciowe jak każą mu robić za dużo papa:laugh2:, bijwe brawo - umie to robić w rytm muzyki:cool:, wkłada mi smoczka do buzi i częstuje swoimi zabawkami
pięknie chodzi trzymany za rączki

o wlasnie Elu to wkladanie smoczka do buzi jest super, hehe, wklada mi do bizu, poteem tacie potem sam bierze nietsety tak jest ze wszystkim, ostatnio mi kapcia pchal do buzi :-( bleeee :-)

Dziękujemy za miłe słowa :tak::-).

Abejka ... ja również nie uważam, że jesteś wyrodna ... tylko, że Ty mądra matka jesteś. Dzięki Twojej postawie właśnie Zuzia śmiga tak jak jak śmiga :-):tak: i pokonuje wszelkiego rodzaju przeszkody, tak jak schody .... i to nawet w dół :szok:. Super :tak::tak:!!! Ogromne gracioszki dla Twojej przeagentki :-).... a filmik z wózkiem powalił całą moją rodzinę na kolana :-D

Michaś ... debeściak z Ciebie :tak::-), przybij Ci piątkę :-D;-)

.... a no i oczywiście gratki dla wszystkich zdolniaszków :tak:!!!

Aha .... zapomniałam napisać :sorry:, ja również STARAM się być po Waszemu "wyrodna" :-D;-), różnie mi to wychodzi, ale jestem na dobrej drodze hehe ;-)

reklama
Tika, a ja dopiero wyczaiłam filmik jak Mati pokazuje lalę w książeczce! Ale z niego bystrzacha! Ślicznie!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
No i jeszcze Ci powiem, że masz bardzo sympatyczny głos, zresztą wogóle cała jestes sympatyczna kobietka:tak:

Do góry