reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Elżbietko - widziałam już wcześniejsze filmiki i byłam pod ogromnym wrażeniem :tak:, ale teraz to jestem w szoku :szok:... jak swobodnie Filipek już się porusza w wodzie :-):-):-). Po prostu REWELACJA :tak:!!!! Pozazdrościć ... ale w tym pozytywnym znaczeniu :-).

Elżbietko jestem pod wrażeniem umiejętności pływackich Twojego synka. Mam pytanie natury teoretycznej czy zdarzyło się, że mały napił się niechcący wody? Ja też Ci zazdroszczę i żałuję, że nie mieszkam w większym mieście.... :-(

I wyjaśniło się dlaczego moje dziecię było ostatnio takie nieznośne. Mamy 5 ząbków! Dwie dolne jedynki, górna lewa jedynka i obie górne dwójki. Spróbuję jutro zrobić zdjęcia to Wam pokażę.

WoW ... super Filipku :tak::tak::tak: Proszę mamusię o foteczkę uzębionej buźki Filipka.

Elżbietko jestem pod wrażeniem umiejętności pływackich Twojego synka. Mam pytanie natury teoretycznej czy zdarzyło się, że mały napił się niechcący wody? Ja też Ci zazdroszczę i żałuję, że nie mieszkam w większym mieście.... :-(

za kazdym razem pije. ale to wszystkie dzieci co tam sa to pija. później jak go wycieram, to brzuch ma jak balon z wodą. ale nic mu nie dzieje sie od tego, tylko wiecej sika i jest jedna zadsza kupa w sobote po poludniu (bo w sobote jest basen o 14:30).

Kamilala mnie chyba pytała o basen (nie wiem tylko czy w tym watku):woda jest ozonowana, cieplutka, w pomieszczeniu tez ciepło. basen nie jest duzy, zrobiony na parterze w bloku. standart nie jest wysoki, ale czysto i przyjemna obsługa, szczególniue pan instruktor. kółeczka, rekawki i inne akcesoria pływackie oraz zabawki sa miejscowe. jednoczesnie w basenie jest max 5 dzieci + 5 opiekunów. instruktor stoi na zewnatrz. koszt 32zł/30 min lub 135 za karnet na 5 wejsc (pół godz w wodzie). basen jest na ursynowie, ul. na uboczu.
http://lesoleil.pl/

reklama
A moje dziecko ;-) dzisiaj pierwszy raz włożyło sobie samo nóżkę do buzi i .......... strasznie się skrzywiło :szok::confused2:, aż powąchałam jego nóżki czy aby na pewno z nimi wszystko w porządku :-D:rofl2::biggrin2::-D;-), ale było ok :tak::-). Sytuacja taka powtórzyła się dzisiaj 3 razy, czyżby nie podeszło Mateuszkowi "ciumanie Jakubów" :-D;-):confused:. Jak to jest z Waszymi pocieszkami, wszystkie lubią tę zabawę???

Do góry