reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Jak tak czytam o niankach dla naszych maluchow to az przykro mi sie robi:-(.Moim Dominikiem opiekuje sie mama i szczerze mowiac juz mam dosyc tej roboty,najchetniej rzucilabym ja w h.. Zauwazylam ze mama strasznie robi sie zaborcza i niewiem co robic:confused2:.Ostatnio rozplakala sie powodem bylo to ze mialam dzien wolny i spedzilam go z synkiem(oczywiscie byla caly dzien z nami),a ona czula sie niepotrzebna:confused2:.Nie rozumie czemu,raczej zrozumialabym wykorzystana,zle niepotrzebna:confused2:.

Kama83 - współczuję Ci .... masz trudny orzech do zgryzienia :confused::-(, bo trudno taki problem rozwiązać, biorąc pod uwagę to, że z pewnością nie chcesz w żaden sposób urazić swojej mamy.

Udanego spotkania mam z UK :-)!!!

Kama, dopiero udało mi sie obejrzeć bujany filmik, to nie jest choroba sieroca, o nie:-D. pewnego dnia on z takiego rozmachu wstanie, a co najmniej popędzi na swoich 4 kończynach:-D

Monika77, nie ma to jak stópki, Filip zaczął je gryźc gdzeiś miesiąc temu i już mu sie chyba troszkę przejadły, bo teraz delektuje sie nimi tylko przy przewijaniu

Dziewczyny dzieciaczki są super:-)
Filmiki są bomba po prostu:crazy::rofl2:
Kama w takich sprawach, potrzebna jest super delikatność, ciężko cokolwiek doradzić.
Pewne jest jedno Dominik jest Twoim synkiem, a wnukiem Twojej mamy.
I to jest ważne, bo mama i babcia to dwie różne osoby w życiu dziecka.:tak:

Karlam faktycznie masz zajazd a z drugiej strony radosc,ze sie tak szybko rozwija.Marta jest daleko w tyle za Michalkiem.Jest raczej obserwatorka niz dzialaczka:-D;-)

reklama
Do góry