A
ania_zywa
Gość
i jak jej robie i mowie papa to odma****e, tyle ze lewa reka.
Ja Hani jak cokolwiek włożę w prawą rączke to i tak przekłada w lewą, wszystko robi lewą ręką.. Czy to znaczy, że będzie leworęczna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jak jej robie i mowie papa to odma****e, tyle ze lewa reka.
Aniu gdzieś czytałam, że to jeszcze za wcześnie na określenie, która rączka będzie sprawniejsza ale ja wiem czy to prawda? Filip robi tak samo jak Hania, poza tym jak mu coś podaję to wyciąga po to lewą rączkę. Ostatnio sąsiadka mnie wnerwiła bo powiedziała żeby go oduczała tego nawyku póki jest mały.A ja się pytam co to za nawyk? Jeśli będzie leworęczny to będzie i koniec i nie mam zamiaru nic z tym robić.
Aniu gdzieś czytałam, że to jeszcze za wcześnie na określenie, która rączka będzie sprawniejsza ale ja wiem czy to prawda? Filip robi tak samo jak Hania, poza tym jak mu coś podaję to wyciąga po to lewą rączkę. Ostatnio sąsiadka mnie wnerwiła bo powiedziała żeby go oduczała tego nawyku póki jest mały.A ja się pytam co to za nawyk? Jeśli będzie leworęczny to będzie i koniec i nie mam zamiaru nic z tym robić.