reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

GRATULACJE UZDOLNIONYM STYCZNIOWYM DZIECIACZKOM NOWYCH UMIEJETNOSCI:-)A ARYAN I MOJ PIES SIE RAZEM ZACZELI BAWIC :tak:PIESEK MU PSZYNOSI PILKE A ON JA LAPIE I RZUCA:-DJESTEM W SZOKU BO TYLKO RAZ MU POKAZAL MOJ MAZ JAK TO SIE ROBI I TERAZ TAK SIE BAWIA:szok:

reklama
Ja muszę się wam pochwalić. Znalazłam gdzieś w necie (chyba nawet na stronach BB) fajne ćwiczenia na wzmocnienie rączek i już są tego efekty :szok::-D Witek zaczyna podnosić pupę do góry i opierać się na rączkach i bujać się w takiej pozycji do przodu i do tyłu :-D Jak się położy przed nim w pewnej odległości coś interesującego, np. pilota, komórkę, pierścionek itp. to potrafi dopełznąć :-D Zabawki go nie interesują na tyle, by podjąć ten wysiłek :no: Cwaniak jeden :-) Podejrzewam, że jeszcze chwila i zacznie raczkować :tak::-D A jak się go posadzi to już potrafi ładnie siedzieć, już tak szybko się nie obala :-D Zaczyna czasami się podnosić z leżenia na boku, ale jeszcze nie usiadł sam :no: To pewnie też tylko kwestia czasu :tak::-D

A czy chwaliłam się wam, że Witek kiwa głową na TAK? :-D

Brawo Witusiu :-)
ja sobie nie przypominam, abys się tym chwaliła - a tak przy okazji, czy ja się chwaliłam, że Jeremi kręci główką na NIE :-p:confused:

Gratuluję Witusiowi TAK i wszystkich nowych umiejętności ... no a jest tego trochę :tak::tak::tak:.

Jeremixowi :-D;-) gratuluję NIE ... u nas NIE to jest podstawa :-D.

A chwaliłam się, że Mateusz gra w piłkę nożną :-D??? Kupiłam mu ją jakieś 3 dni temu i pokazałam synkowi jak się w piłkę kopie ... więc teraz gdy prowadzimy Matiego za rączki i mówimy graj/kop w piłkę to on tupta za tą piłką i w nią kopie raz jedną, raz drugą nóżką:tak:. Mówię Wam ... bosko to wygląda :-D:-D:tak:, ale przypuszczam, że to nie było zbyt trudne do nauczenia :sorry2::-D;-)

reklama
ale te nasze dzieciaki zdolne :-) pozazdroscic :-)

moj malec od jakiegos czasu przynosi mi rozne rzeczy, wspina sie na mnie i podaje mi np grzechotke, ja ją od niego biore a gdy chce mu ja oddac to on znowu mi ja daje :-) slodki jest hehe :-) mam nadzieje ze mu to zostanie i bedzie sie chetnie dzielil hehe :-)

Do góry