reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Monia- Wituś jak ten Swobodny Joe się buja, spokojnie, bez pośpiecha... a co się będzie śpieszył:-D:-D a kaszelek babci- rwewlacja! Oj zdolniaszka masz w domku, nie ma co!

Julcia- WWOOOWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trening jednak czyni cuda:tak::-D:-D:-D:-D

Juleczka dziękuje ciocią :-) I musze się Wam pochwalić że ona z dnia na dzień coraz to dłuzej stoi dzis ponad 2 minuty sama stała i do tego jeszcze tańczyła, machajac raczkami i pupka:szok: A jak tylko zobaczy aparat (chce to nagrac) to odrazu siada i na kolanach do mnie biegnie:crazy:

a moja Ewelcia zsuwa się z kanapy "na komandosa" (nogami do przodu) i trzymając sie podryguje w rytm muzyki. Poza tym uwielbiała słuchać Leppera- patrzyła w niego jak w obrazek. Niestety, Lepper odszedł w polityczny niebyt......A wczoraj wzięła przykład z koleżanki Julci i zaczęła trenować samodzielne stanie. Poza tym ma tak silne łapska, że robi tacie "koniogryzy" (łapie go z całej siły za skóę) i wyrywa mu włosy z ramion i brzucha. Może nareszcie mój chłop nauczy się zakładać koszulkę w domu, bo do tej pory świeci gołym torsem.

reklama
Do góry