reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Wracajac do Michasia..........Natalka tez je z podlogi:tak: Paweł to sie smieje ze po niej mozna sie dowiedziec czy podloga jest czysta czy mozna na niej znalezc jakies "smakolyki ::dry::baffled:

reklama
Wow Laurunia slicznie chdzi. A Oli smiala sie do ekranu jak ogladalysmy filmik :p
Za to moja cora zaczyna sie puszcac mebli i probuje stanac sama. Z kazdym dniem udaje jej sie to na dluzej(kilka sekund)
Aaa i mezulo zmadrzal wreszcie. Juz sie mnie nie czepia ze daje jej stac bez opieki.

Aniay W końcu się przekonal, że to ie tędy droga? ;-)

A Witek dzisiaj pierwszy raz sam wstał na nóżki w łóżeczku :-D A ja tego nie widziałam, bo byłam w pracy :sad::sad::sad::sad:

Brawo!!! Wielkie gratki dla Witusia :-):-):-):tak:.

Monia kochana nie martw się jak ... raz wstał to teraz będzie zawzięcie ćwiczył swoją nową umiejętność :tak: .... a że weekend przed nami, będziesz miała dużo okazji żeby to zobaczyć :-)

reklama
Do góry