• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozwój Naszych Kruszynek!!!!

reklama
A my od wczoraj walczymy z plesniawka.Nagle sie pojawila i narasta w zastraszajacym tempie.Caly jezyczek juz zaatakowala i przechodzi na wargi.koszmar.Ewa taka placzliwa sie zrobila i malo je bo ja buzka boli:-(.Stosuje mokra pieluszke a moze jest jakis skuteczniejszy sposob:confused:

A my od wczoraj walczymy z plesniawka.Nagle sie pojawila i narasta w zastraszajacym tempie.Caly jezyczek juz zaatakowala i przechodzi na wargi.koszmar.Ewa taka placzliwa sie zrobila i malo je bo ja buzka boli:-(.Stosuje mokra pieluszke a moze jest jakis skuteczniejszy sposob:confused:

Kochana jest taki preparat w aptece na pleśniawki bez recepty nazywa sie Aftin czy cos w tym stylu... Seba jak był mały tez miał straszne pleśniawki i po kilku stosowaniach tym preparatem mu przeszło..

a my walczymy z biegunka... idziemy dzis do lekarza bo to juz za długo trwa i boje sie zeby mały sie nie odwodnił...:(

Ostatnia edycja:
ojjj bidulka :(. oby wyzdrowiała szybko..!

reklama
My mamy na jutro USG bioderek :))) Mały powoli wychodzi z tego wirusa.... nie wymiotuje juz od 3 dni a wczoraj pierwszy raz zrobił normalną kupkę .... Także teraz moze byc juz tylko lepiej :)))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry