Serduszko1
Fanka BB :)
No no ale słyszałam ze wróżka to raczej nie zarobi więc może fotograf co???? Sliczne zdjątka robisz widać ze Cie to kręci to idz w tym kieruknu dalej
))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ano klocuszek z niego... a mi chyba okres idzie, coś mnie jajniki bolą.. ahh.. znowu krawić bede straszne..Hej!!!:-):-):-):-):-)
Z nerkami wszystko w porządkumiedniczki sie zwęziły i jest dobrze.... Kuba waży juz 6100 :-)
:-)
Moj Kochany klocek
a mnie rozpiera szczeście
![]()

A my od wczoraj walczymy z plesniawka.Nagle sie pojawila i narasta w zastraszajacym tempie.Caly jezyczek juz zaatakowala i przechodzi na wargi.koszmar.Ewa taka placzliwa sie zrobila i malo je bo ja buzka boli:-(.Stosuje mokra pieluszke a moze jest jakis skuteczniejszy sposob![]()
ojjj bidulkaA my od wczoraj walczymy z plesniawka.Nagle sie pojawila i narasta w zastraszajacym tempie.Caly jezyczek juz zaatakowala i przechodzi na wargi.koszmar.Ewa taka placzliwa sie zrobila i malo je bo ja buzka boli:-(.Stosuje mokra pieluszke a moze jest jakis skuteczniejszy sposob![]()