reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój Naszych Kruszynek!!!!

No no ale słyszałam ze wróżka to raczej nie zarobi więc może fotograf co???? Sliczne zdjątka robisz widać ze Cie to kręci to idz w tym kieruknu dalej :)))

reklama
A my od wczoraj walczymy z plesniawka.Nagle sie pojawila i narasta w zastraszajacym tempie.Caly jezyczek juz zaatakowala i przechodzi na wargi.koszmar.Ewa taka placzliwa sie zrobila i malo je bo ja buzka boli:-(.Stosuje mokra pieluszke a moze jest jakis skuteczniejszy sposob:confused:

A my od wczoraj walczymy z plesniawka.Nagle sie pojawila i narasta w zastraszajacym tempie.Caly jezyczek juz zaatakowala i przechodzi na wargi.koszmar.Ewa taka placzliwa sie zrobila i malo je bo ja buzka boli:-(.Stosuje mokra pieluszke a moze jest jakis skuteczniejszy sposob:confused:

Kochana jest taki preparat w aptece na pleśniawki bez recepty nazywa sie Aftin czy cos w tym stylu... Seba jak był mały tez miał straszne pleśniawki i po kilku stosowaniach tym preparatem mu przeszło..

a my walczymy z biegunka... idziemy dzis do lekarza bo to juz za długo trwa i boje sie zeby mały sie nie odwodnił...:(

Ostatnia edycja:
ojjj bidulka :(. oby wyzdrowiała szybko..!

reklama
My mamy na jutro USG bioderek :))) Mały powoli wychodzi z tego wirusa.... nie wymiotuje juz od 3 dni a wczoraj pierwszy raz zrobił normalną kupkę .... Także teraz moze byc juz tylko lepiej :)))))

Do góry