reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

reklama
u nas na razie na nocnik nie ma czasu - w kwestii Mateusz nie ma czasu- poznaje świat i siedzenie tam go nudzi...
ale śmiga juz w samych majteczkach i jak sie posika to już zauważa, że coś zrobił i sie mu to nie podoba - to już sukces, bo jeszcze niedawno nic posikał sie i szedł dalej

są są takie male, moja ma juz chyba ze 6 par od babci dostała ;-)
jedne są śliczne z pieskiem na pupie! Urocze wręcz :-)
Słońca u nas brak.... ale duchota jest i ciagle na dworze siedzimy ostatnio, wiec w samych majtach nie ma czasu u nas na chodzenie,
ale w sobote na caly dzien jade na dzialeczke i bedzi elatac w majtochach tylko bez pampka :-)

reklama
kati to polece dziś do pepco:tak: ostatnio kupiłam tam krótkie spodenki właśnie na dwa latka bo wydawały mi się dobre na ok i sa idelane:tak:

Do góry