ilonka26
czekając na cud
ponoć podobnieja już wiem kiedy ma stałe pory snu i czuwania, np wieczorami nie śpi a rano tak.. tak co 3h zasypia, ciekawe jak po porodzie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ponoć podobnieja już wiem kiedy ma stałe pory snu i czuwania, np wieczorami nie śpi a rano tak.. tak co 3h zasypia, ciekawe jak po porodzie ;-)
pewnie wszystko zależy o dzieciaJas w brzuchu wariowal kolo 1 w nocy a po porodzie dosc szybko zaczal przesypiac nocki, nie zauwazylam zbieznosci
pewnie wszystko zależy o dziecia
na twoim etapie to już normalne, bo dzidzia mniej kopie bo nie ma miejsca, tylko w większości pewnie odczuwasz jak się przeciągaja wam powiem że teraz to słabo czuję ruchy, czuję że szaleje ale stłumione.. najbardziej główkę w dole czuję, wtedy też mam skurcze.. może już niedługo?
Takie nasze pierwsze zabawy 
Mój młody jestem mistrzem przeciąganiaPo ojcu chyba :-) tylko czuje stópki przesuwające się pod skórą górnej części brzucha. Czasem to boli jak wyprostuje grabie bo skóra naciąga sie maksymalnie. Ale wystarczy, że palcem popchnę wyczuwalną stópkę to od razu ucieka
Takie nasze pierwsze zabawy
![]()
mój nie ucieka, muszę go mocniej tyknąć.. cwaniaczek ;-)