reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ruchy dzidziusia

reklama
Dziewczyny zazdroszcze Wam tych ruchów, ja tylko czuję czasem tak jakby delikatne "mizianie" w środku brzuszka, czytając was aż się niepokoje czy to normalne. W poniedziałek mam wizyte u lekarza to zapytam.

Później doczytam o Waszych szalejących maleństwach :-) bo wstyd się przyznać:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale tu jeszcze nie zaglądałam:no::baffled:.
Wczoraj jak położyłam się spać, Pawełek z pięści chyba mnie bucnął aż cały brzuch podskoczył a potem nogą po żebrach przejechał i tak z 15 minut mnie bombardował :tak::-D.
Czkawkę raz tylko zdarzyło się mieć i to w nocy.

Moja mała chyba tylko raz miała czkawkę.. po lewej stronie brzuch podskakiwał w tym samym miejscu co 5-7sekund i to było takie równe, więc podejrzewam, że to nie kopniaczki

Ja się zastanawiałam o co chodzi z tą czkawką, bo nigdy nie czułam. Ale rzeczywiście kilka dni temu, Maksiu dostał pierwszej czkawki, bardzo śmieszne uczucie :D

Witam w nowym tygodniu
U mnie w brzuchu czkawki nie odnotowałam do tej pory ale za każdym razem jak położę się na prawym boku lub na plecach momentalnie mała daje znać że jej niewygodnie i żebym łaskawie zmieniła pozycję :)

reklama
a moja lalusia dzisiaj tak mnie w nocy pokopała ze mnie obudziła pierwszy raz tak sie zdarzyło
za to rano mogłam swobodnie poczuć w którym miejscu siedzi i jak jej popukałam to ona oddawała jakie to cudne

Do góry