reklama

Ruchy dziecka

Witam, proszę o poradę czy któraś z Was tez tak miała? Obecnie jestem w 24+0 tc, łożysko na ścianie przedniej. Od ok 3 tygodni ruchy były wyczuwalne kilka razy dziennie nawet po dołożeniu ręki do brzucha. Od wczoraj mam wrażenie że ruchy są pojedyncze i zdecydowanie słabsze. Nic nie pomaga jedzenie słodkiego i odpoczynek. Planową wizytę u lekarza mam jutro rano. Czy możliwe że dziecko się tak ułożyło że nie czuje ruchów?

reklama
Witam, proszę o poradę czy któraś z Was tez tak miała? Obecnie jestem w 24+0 tc, łożysko na ścianie przedniej. Od ok 3 tygodni ruchy były wyczuwalne kilka razy dziennie nawet po dołożeniu ręki do brzucha. Od wczoraj mam wrażenie że ruchy są pojedyncze i zdecydowanie słabsze. Nic nie pomaga jedzenie słodkiego i odpoczynek. Planową wizytę u lekarza mam jutro rano. Czy możliwe że dziecko się tak ułożyło że nie czuje ruchów?
Przede wszystkim nie stresuj się za wczasu moja fasolka ogólnie zawsze mnie mocno kopie ale czasem siedzi cichutko tylko mnie czasem połaskota wiec nie nastawiaj się zle tymbardziej ze jutro wizyta trzymam kciuki

Ja różne dni miałam, raz córka ruszała się w prawie cały czas, a były, że nie była tak aktywna. Też się zawsze bardzo martwiłam, a wszystko było ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry