reklama

Ruchy dziecka

czarna 23

Aktywna w BB
Cześć kobitki, jestem w 37+2 tc. Chciałam się poradzić, bo być może zaczynam panikować. Maluszek ruszał się w brzuszku zazwyczaj na spokojnie, ale dziś od jakieś godziny dość intensywnie daje o sobie znać. Czy powinnam jechać na ip to sprawdzić czy może to po prostu normalne?

reklama
Cześć kobitki, jestem w 37+2 tc. Chciałam się poradzić, bo być może zaczynam panikować. Maluszek ruszał się w brzuszku zazwyczaj na spokojnie, ale dziś od jakieś godziny dość intensywnie daje o sobie znać. Czy powinnam jechać na ip to sprawdzić czy może to po prostu normalne?
Jesli dziecko rusza się bardzo niespokojnie i intensywnie to lepiej jechać i się upewnić. Ja będąc w 37 tyg podczas hospitalizacji miałam robione co chwile ktg. Syn zawsze był bardzo spokojny i gdy ruszał się bardzo nerwowo to zawsze ktg wychodziło zle.

Zdecydowanie sprawdzić. Lepiej spanikować o raz za dużo niż za mało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry