• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ruchy maluszka

ja tam żadnych bulgotań nie czułam, od razu zaczęło do mnie pukać i puka do dziś, bulgotanie to czuje po czereśniach ;-) mój mąż niby też czuje ale chyba ma bujną wyobraźnie chłopak...

reklama
U mnie też zero bulgotań, od razu konkretne ruchy. Tylko z drugiej strony może nie zwróciłam na te pierwsze lekkie ruchy i zorientowałam się dopiero jak dzidzia zaczęła się na dobre rozpychać.

no uuf to pierwsze kopniecie konkretne mamy za soba,Karmelek wybral sobie odpowiednia pore czyli 24 wczoraj i przez to nie moglam z wrazenia zasnac do 3 :O jak mnie kopnal to myslalam ze to gazy jakies, no ale zaraz znowu kilka razy wiec juz raczej nie bylo watpliwosci, teraz wciagam salatke i tez dostalam strzala wiec spoko, byle jeszcze te fantastyczne szpile w szyjke sie skonczyly boo to nie jest mile i mnie martwi

Wy tak sie cieszycie,a ja jak poczułam pierwsze kopniaczki pod koniec czerwca to sie mało cieszyłam ,bo się przytrułam i taki tego skutek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry