Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja laptopa trzymam na kolanach ale podkładam pod niego poduszkę bo mi własnie za ciepło w nogi![]()
moja mała też już nieźle daje czadu nawet teraz jak siedzę czuję jak się wierci można powiedzieć że częściej jest aktywna 24godziny na dobę ale mam nadzije ze jak sie urodzi to jej sie to odmieni i będzie spokojnym bobaskiem;-)Po dzisiejszej wizycie jestem lekko oszołomiona. Uśmiecham się na samą myśl, ale z drugiej strony właśnie coś sobie uświadomiłam. Lekarz zmienił mi termin o 2 tygodnie, czyli moje ciąża jest młodsza. Co z tego wynika ruchy poczułam już w 16 tc! A przecież u pierworódki to prawie niemożliwe! Wyciągam stąd jeden wniosek. Moje dziecko jest strasznie ruchliwe i boję się, co będzie, kiedy zacznie chodzić. Przecież on cały dom rozniesie! A jak do tego będzie miał kuzyna, to z siostrą nic innego robić nie będziemy, tylko biegać za tymi maluchami. Ale za to jaką będziemy mieć kondycję!![]()