Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ma też dziwne upodobanie do pchania się pod żebra tak jakby niżej miejsca nie było![]()
Wczoraj dostałam ochrzan od męża za wsłuchiwanie się w ruchy małego. Bo miałam zapalone światło, bo przy okazji przygladałam się ruszającemu się brzuchowi. A mężulek śpioch straszny i światełko mu przeszkadzało. Ciekawe jak będzie, kiedy mały już się urodzi? Też będzie mu wszystko przeszkadzało?![]()
Mój chłopak powiedział ,ze jak będzie bardzo zmęczony lub szedł na rano do roboty to będzie spać w innym pokoju.
hehehe
nie daj się Elena- bo się skończy tak, że on będzie ciągle zmęczony ew będzie miał rano do roboty
Tak się zastanawiam co to chłopy mają w głowach, że myślą, że my to tryskamy energią a oni taaaacy biedni bo do pracy muszą iść. Czy oni myślą że my to przesypiamy całe dnie i tylko w nocy musimy wstawać????
U mnie jak mąż wychodził do pracy ja to odbierałam jak dezercję z pola walki![]()