reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ruchy maluszka

reklama
hm, muszę Wam powiedzieć, że dziś jest pierwszy dzień, w którym nie licząc małych przerw non stop od rana czułam maluszka :))) od 7 aż do teraz z przerwami na drzemkę chyba hehehe :)
Jeszcze nigdy tak nie czułam, wcześniej tylko takie sporadyczne muśnięcia raz na jakiś bardzo dlugi czas, a dziś baaaaaaaaaaaardzo często :-D

ja w ciągu dnia dzisiaj mało czułam moje maleństwo. za to w nocy jak spać nie mogłam to kopało i to sporo :-D widać chyba póki co noc to pora szaleństw, a dzień spania - mam tylko nadzieję, że po porodzie się to zmieni i w nocy będzie spało, a w dzień czadu dawało :-D

Mój się rozkręca jak już jestem w łóżku, i wtedy akurat jest fajnie bo mamy akurat dobre miejsce i czas by z mężem pogadać do brzucha. Gorzej jak się już konkretniej rozbryka, i ja też nie mogę znaleźć sobie miejsca by usnąć. Poza tym podobno dzieciom zostają przyzwyczajenia z brzucha i po urodzeniu muszą się przestawić do nowego rozkładu dnia ;-)

ja slyszalam ze jak mam aduzo wypoczywa i spi w ciazy to i dzidzi abedzie spokojna i bedzie przesypiaa wiekszosc nocy bo bedzie wypoczeta :) u kuzynki sie sprawdzilo zobaczymy jak u nas :) ja non stop gnije w lozku i dzizia ma pory rano o 6-7 jak sie przebudze na siusiu to sie upomina o papu chyba hhe :) pozniej 10-11 pozniej jakies pojedyncze kpniaczki jak sie poloze na boczku i mu sie cos newygodnie zrobi :p czasme jak go nie czuje to mu tak na zlosc robie zebysie cos ruszyl ;) i pozniej jakos jak kklade sie do wyrka godz 22 :) a tak to leniu****e i spi w brzusiu :)

Mój siostrzeniec strasznie siostrę kopał i to kopanie do dziś mu zostało. Ciągle nóżkami przebiera. Moje chyba będzie podobne, bo wiecznie się wierci.

reklama
Do góry