reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ruchy maluszkow

wczoraj malenstwo nie dalo mi zasnac, jak sie położyłma mój mąż mówi : daj posłuchać! ja mówie,że nie rusza się teraz, mimo wszystko sie położył i słucha no i faktycznie mówi że nie- chyba śpi, a za chwilę mówię, ale kopniaki daje.... szybko pozycja ułozeniowa na plecy, mąż w trybie gotowści i faktycznie mówi że daje kopniole równe :-)

reklama
Kurcze a ja dalej nic nie czuję. A chyba już powinnam, bo to 16 tc, a w pierwszej już czułam. Martwie się jak cholera:(

Ja Wam powiem, ze się martwię co u dzidzi mojej, mam nadzieje, że wszystko gra i nadal żyje, wkurza mnie to, że tego sprawdzić nie mogę.

Czuję się normalnie, żadnych ciążowych dolegliwości, nic.
Oby wszystko grało :-(

claudia ja mam ten sam problem cale szczescie co miesiac mam wizyty u lekarza i usg robione bo gdyby nie to to bym oszalala.......miedzy innymi dlatego ze pierwsza ciaza nie zakonczyla sie dobrze..

dziewczynki to ten ores teraz, brak dolegliwosci i onak ciązy;) ja mialaam to samo. gdybyym nie zrobila testu to bym nawet nie wiedzial ze to ciaza;) bo czesto okres mialam co kilka mesiecy..

Dziewczyny ja też nic nie czuję i dolegliwości raczej minęły...za tydzień mam wizytę i mam naadzieję, że wszystko będzie ok

A boli was czasami tak brzuch jakby się macica naciągała? Kurcze w pierwszej ciąży miałam takie piękne kopniaki od synka, a teraz nic:( Ciekawe, która pierwsza poczuję:)

A ja od paru dni czuję ruchy i to dobrze....wiem strasznie wcześnie...w pierwszej ciąży czułam od 16 tygodnia
Nie martwcie się jednak maluszki przeważnie dużo później czuć, szczególnie w pierwszej ciąży:tak:

reklama
Ja idę 16 sierpnia i też chcę USG pomimo iż niedawno miałam te badania robione razem z USG
ale tym razem znowu chcę zobaczyć maluszka
Czy w 16 tygodniu na normalnym USG można rozpoznać płeć jak myślicie??

Do góry