reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy naszych maluchów

u mnie ruchy w pierwszej były już od 17 tyg, teraz czuje je od tygodnia czyli podobnie; wtedy niewiedzialam ze to to, ale teraz juz wiem, narazie takie nieregularne, raz są raz nie

reklama
Czesc dziewczynki a ja dzisiaj strasznie słabo czułam ruchy maleństwa...az sie zaczynałam martwic...poczułam maluszka rano jadac samochodem do pracy a pozniej nic...:-(Całe szczęście do teraz bo przed chwilką wyłożyłam sie na łóżku na wznak(tak jak nie lubi:))i całe szczęście zaczeło sie maleństwo moje wiercić...Tak czy inaczej mniej intensywnie czułam dzisiaj niż zwykle... w takiej chwili chciałabym mieć podręczne domowe usg żeby sprawdzać co maluszek porabia:-)

ja wczoraj położyłam sie na plecach i brzuch przeszedł mi na prawą stronę,dosłownie po lewej było płasko i miękko,a po prawej twarda górka aż zawołałam D.,żeby zobaczył,niestety nie czułam,żadnych ruchów...

Też miałam tak, jak Justynka i Doris. Poza tym czułam ostatnio coś, jak trzepotanie - ale nie chcę sobie wkręcać. Jak poczuję na 100%, to będę wiedziała.

Larvunia...ja myślę że z tymi ruchami to jest indywidualna sprawa, więc Kochanie nie przejmuj się, a ciąża Twoja jest troszkę młodsza od mojej a założe się ze w ciągu tygodnia poczujesz już coś...zobaczysz

hej dziewczyny ja miałam wczoraj wrażenie, że dzidziuś daje o sobie znak, nie chce się wkręcać, ale to chyba to, poczekam jeszcze, by te ruchy stały się częstsze, wtedy będę wiedziała, że to na pewno szturchaniec od mojego maleństwa

a innym mamusiom życze cierpliwości, bo ruchy już lada moment na pewno przyjdą i nie ma co się martwić :-)

ja tez nie jestem pewna, ale mam wrazenie, ze od dzis wyrazniej czuje moja Matylde jak smyra w brzuszek :-D Zjadlam rosolek, zajadlam slodyczami i po nich polozylam sie przed tv i prosze, cos zaczelo sie dziac :-D Mam wrazenie ze to dzidzia... to musi byc dzidzia! Zobaczymy w nastepnych dniach co bedzie sie dziac :tak::-)

reklama
Chyba i ja wreszcie coś poczułam:-D Już wczoraj miałam wrażenie lekkiego smyrania ale nie chciałam się wkręcać. ALe dziś położyłam się na boczku i dostałam kilka leciutkich "kopniaczków":-) Mam nadzieję, że to "to"...

Do góry