reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy naszych maluchów

reklama
Znacie jakiś "złoty środek" na ululanie malucha w brzuchu??Nie daje mi leżeć na lewym boku:szok::wściekła/y:Kopie jak szalona!!!Ratunkuuu......:wściekła/y:

justynka to jest moja metoda na uspokojenie małej. Tylko mężuś dotknie brzucha a jej jakby nie było :-)

się ciesz:-D mnie też kopie,jak chcesz uspokoić to zawołaj męża,zaraz ucichnie:-D
A Tobie w głowie harce o tej porze?? ;-)hehe ... joke
Mój D jest na nocce...:wściekła/y: A ja muszę się sama z nią uporać...właśnie jej nucę "aaa kotki dwa...." ciekawe czy się nabierze...:-D??

miałam na myśli dotyk brzucha,ale jak wolicie może być inny.ja dziś reflektuje:-D

Dobra dobra niech Ci będzie już ja wiem o czym myślałaś...;-)hie hie
A tak na poważnie to na moją małą ta ręka taty już nie działa tak jak kiedyś...teraz się go nie boi już.

reklama
aaa to było w innym wątku.dla dorosłych.nie przy dzieciach moja droga.nie przy dzieciach:-D

Do góry