wiki.25
mama kochanych brojków
Własnie czyli wszystko co 4 5 6 latek i inne brzdace potrafia wyprawiac,,,moj synek w lutym skonczyl 5 lat ale momentami czasami mam ochote .....wyprowadzic sie z domku hihih
,,,
potrafi krzyczec bo za wolno robie mu jedzenie,,,pozniej juz nie jest glodny ...potrafi miec humory że czasem lepiej "schodzic" mu z drogi
,,,a jak juz jest grzeczny i jest wszystko ok to ni stad ni z owont potrafi rzucic czyms w kogos ....potem przeprasza ale po jakims czasie robi to samo walczy z pradziadkiem ten go odgania od radia ten przekreca gałke ten sie wsieka to moj maly potrafi uszczypnac walnac albo rzucic czyms i co tu zrobic z takim malym rozrabiaka??? uwielbia sie wtracac a jak mu sie nieposwieca uwagi to wlasnie wtedy zaczynaja sie krzyki i inne takie...juz myslam ze jest nadpobudliwy i zamierzam isc do psychologa ..choc czytam duzo na ten temat to ponoc dzieci maja cos takiego jak bunt kiedys plul przeszlo mu to a teraz inne zajecia najgorsze sa te walki z pradziadkeim o wszystko....od wrzesnia wrca do przedszkola mam nadzieje ze bedzie inaczej ale do wrzesnia hmm oby moj maz wrocil szybko z delegacji bo wtedy jest inaczej 
ciekawa jestem czy moze ktores z dzieci tez przechodzi taki buncik 5 latka ????
potrafi krzyczec bo za wolno robie mu jedzenie,,,pozniej juz nie jest glodny ...potrafi miec humory że czasem lepiej "schodzic" mu z drogi
ciekawa jestem czy moze ktores z dzieci tez przechodzi taki buncik 5 latka ????